alecxica

Consumul

24 posts in this topic

PETROL BOOSTER

colier pentru reducerea consumulu de carburant intre 20% si 50%

PETROL BOOSTER este un produs inovativ destinat reducerii consumului de combustibil.

reduce consumul de combustibil intre 20% si 50%.

incarca magnetic combustibilul.

disperseaza moleculele de benzina

arderea este eficienta si completa

combustibilul magnetizat duce la inlaturarea combustibilului rezidual rezultand curatarea zonelor de ardere.

scade emisiile de noxe

poate fi folosit pe o perioada nelimitata de timp

nu necesita interventia mecanicului poate fi montat de oricine

nu afecteaza garantia masinii

se prinde in exteriorul furtunului de admisie inainte de sistemul de injectie sau de carburator

daca masina are computer de bord consumul se vede instantaneu

functioneaza atat la benzina cat si la motorina

STRUCTURA

Este compus din doi magneti asezati bipolar si are forma de colier

PRINCIPIU DE FUNCTIONARE

Creeaza un camp magnetic prin care trece benzina. Magnetizeaza moleculele de benzina si disperseaza particulele de impuritati din ea. Prin aceasta magnetizare cat si prin dispersarea particulelor creste randamentul motorului, arderea fiind completa. Prin aceasta se reduce cantitatea de combustibil necesar arderii deci se reduce consumul.

UNDE SI CUM SE MONTEAZA

Se monteaza pe furtunul de admisie cat mai aproape de carburator sau de sistemul de injectie. Se prinde printr-un colier care vine o data cu produsul.

EFECTE

Reduce consumul de carburant cu 20 %.

Fluidizeaza si magnetizeaza benzina sau motorina imbunatatind arderea.

Reduce emisiile poluante.

GARANTIE

Este garantat pe viata.

PRETUL este de 100 RON bucata.

http://www.consum.go.ro/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu chiar nu ÅŸtiu nimic despre chestiile astea, ÅŸi mai sunt ÅŸi alte oferte în domeniu. Ar fi bună o părere avizată.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ÃŽncă o chestie

Scade Consumul De Carburant Cu 14% !!! Modelul:-Pret:20.00 LEINumele marcii:-Tara de origine:ItalyCantitatea minima:-

Detalii produs

Cea mai controversata problema a timpurilor noastre este pretul mare a petrolului si implicit al benzinei. Factorul cu influenta cea mai mare aspra unei economii nationale, si chiar a unei familii este pretul mare al combustibilului. C&S Service Business a decis sa gaseasca o modalitate de a scadea pretul platit de dumneavoastra pentru combustibil si in acelasi timp sa reduca coeficientul de poluare a mediului. Pilula este o capsula pe care o puteti introduce in rezervorul masinii dumneavoastra si in acest fel benzina sau motorina folosita va fi consumata intr-un mod mai eficient, crescand puterea masinii, crescand numarul de kilometrii parcursi si economisind banii dumneavoastra.

Studiile indica o economisire de carburant de 7-14 %!!!

Rezultatele pot varia in functie de modul in care conduceti masina, trafic, teren, conditile de mediu, si conditia masinii dumneavoastra. Pentru a obtine rezultate mai bune este necesara folosirea continua a pilulei.

Cea mai variata gama de produse:

-FIOLE pentru cresterea cifrei octanice cutii 10 fiole corespunzatoare fiecare pentru 10 litri carburant-20 RON(cutia de 10 fiole)

-PILULE pentru cresterea cifrei octanice cutii 10 pilule corespunzatoare fiecare pentru 10 litri carburant-20 RON(cutia de 10)

-PILULE pentru cresterea cifrei octanice cutii 10 pilule corespunzatoare fiecare pentru 60 litri carburant-85 RON(cutia de 10)

-FIOLE pentru cresterea cifrei octanice cutii 10 fiole corespunzatoare fiecare pentru 30 litri carburant-65RON(cutia de 10)

-FIOLE pentru cresterea cifrei octanice cutii 10 fiole corespunzatoare fiecare pentru 50 litri carburant-80RON(cutia de 10)

-FLACON pentru cresterea cifrei octanice corespunzatoare a 400 litri carburant-70RON(un flacon)

-FLACON pentru cresterea cifrei octanice corespunzatoare a 1000 litri carburant-155RON (un flacon)

-FLACON pentru cresterea cifrei octanice corespunzatoare a 4000 litri carburant-506 RON(un flacon)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Åži altă "minune"

Super Tech - Reduce Consumul De Carburanti Modelul:-Pret:103.00 EURONumele marcii:- Super TechTara de origine:ItalyCantitatea minima:-5 bucatiAmbalare:1

Detalii produs

SUPER TECH este un dipozitiv HI-TECH care garanteaza o economie

de carburanti (benzina, motorina, bio-diesel) intre 6-15% (in functie de motorizarea vehiculului) si o diminuare a gazelor de emisie poluante intre 30-80%.

SUPER TECH este un dispozitiv de imersie sub forma unui cilindru compus din magneti permanenti, o dioda, componente ceramice si de platina cu functia unui catalizator natural. Dispozitivul functioneaza prin simpla scufundare in rezervorul vehiculului fara nici o legatura electrica, hidraulica sau mecanica cu vehiculul respectiv si actioneaza generand o emisie de unde electromagnetice in infrarosu indepartat care impreuna cu proprietatile catalizatoare ale platinei si a ceramicii speciale modifica simultan structura moleculara a carburantului (il ionizeaza), realizand o interactiune mai buna cu comburentul (aer/oxigen).

Dispozitivul este compus dintr-un cilindru cu diametrul de 3 cm, identic la toate cele 5 modele diferentiindu-se doar prin lungime in functie de capacitatea rezervorului.

Utilizand Super Tech beneficiati de urmatoarele avantaje:

- reducerea emisiilor poluante;

- reducerea consumului de carburant;

- curatirea intregului sistem de la camasa motorului pana la sistemul de esapament de rezidurile de carbon depuse ca urmare a arderii incomplete;

- reducerea numarului necesar al reviziilor de intretinere a injectoarelor a caror durata de functionare se poate dubla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am mai găsit unul

Tuning motor pentru reducerea consumului diesel Modelul:-Pret:200.00 EURONumele marcii:Ecotuning - Common Rail EconomyTara de origine:GermanyCantitatea minima:1 bucAmbalare:1 buc in cutie, cu instructiuni de motare in limba romana, cu poze color

Detalii produs

Constructorii de masini lasa multe rezerve in motor. De ce? In primul rand din consecinte de marketing (acelasi capacitate de motor cu diferite puteri - se poate observa la toate marcile), dar si din consecinte tehnice: masinile se vand peste tot in lume, si in unlele regiuni calitatea combustibilelor este mult inferioara de Europa.

De aceea, s-a format in timp o intreaga industrie pentru tuning de motor: firmele mai mici sau mai mari, cu echipa de ingineri incearca sa scoata la evidenta o parte din puterea ascunsa a motoarelor. Totusi, exista o nisa de clienti care nu doresc mai multa putere din motorul lor (pensionari, transportatori, etc).

Pentru aceasta nisa se adreseaza produsul german Ecotuning: puterea motorului va fi cu putin modifaca, insa prin optimizarea datelor s-a axat pe reducerea consumului de motorina, cu 7-10%! Daca de ex. un Sprinter parcurge anual 50-60.000 km, prin aceasta reducere ramana in buzunarul proprietarului cca. 1.600 LEI/an numai din reducerea consumului de motorina!

Fiindca pe piata au existat anumite produse care promiteau reducerei de consum carburant (magneti, filtre, etc) noi ACORDAM 1 SAPTAMANA DE INCERCARE FRATUITA! Mai corect nu se poate...

Montajul este foarte simplu, se efectueaza in cateva minute: pur si simplu se introduce o mufa. Acest produs este destinat exclusiv pentru motoarele common rail diesel. (exemple: CDI-toate, JTD, HDI, BMW d, CRD, CRDI, DI-D, TDCI, etc - aproape orice motor diesel modern)

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati : FORTE SRL Tg. Secuiesc, tel. 0267-363781, 363696, 0744-861627 sau pe romania(ac)powertuning.cc . Nyaguly SANDOR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am un singur cuvant pentru toate aceste produse "minune"

BULLSHIT

:machinegun:

Ar fi un singur produs in care sa mai am cat de cat incredere. X1R se numeste (www.x1r.ro). Are aprobari NASA si a fost prezent in NASA WALL OF FAME. DuraLube, Slick50, MetaBond, etc, foarte multe au fost date in judecata de statul american ca nu fac ceea ce sustin producatorii. Si au pierdut. X1R-ul nu cred ca si-ar permite sa abereze fara dovezi ca a fost recunoscut de NASA pentru ca ar iesi scandal enorm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ia te uita drace! Cati au rezolvat problema energetica mondiala si nimeni nu stia.

:violent5:

Share this post


Link to post
Share on other sites

cum disperseaza moleculele de benzina daca il pui pe furtunul de aer? Astia chiar au tupeu sa sustina chestia asta?

Si inca una pentru pilule:

Prin 86-87 vin niste polonezi intr-un oras, fara sa va spun care, langa o statie de benzina unde erau cozi imense si cer doua galeti de apa. Le baga in rezervor, scot doua pastile dintr-o cutie si le arunca in rezervor. Multumesc frumos romanilor uluiti si dau sa plece mai departe. In 10 secunde au fost asaltati de romani sa le dea si lor pastile. Nu mai stiu pretul cu care au vandut pastilele, dar, dupa ce au vandut o gramada, au plecat valvartej pentru ca incepusera romanii sa bage apa cu pastile in rezervoare si nu prea mai porneau masinile. Intamplarea este autentica si poate unii isi mai aduc aminte de ea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

da...super interesant...Insa eu cred ca atita vreme cit va fi - si se va putea vinde Petrol, motorul cu apa (hidrogen) nu va fi lasat sa fie produs la scara industriala - mondiala...S-au inventat motive si s-au nascut razboaie intre natii - doar pentru acest k...t de petrol - care se pare ca va fi din ce in ce mai scump...O organizatie de nivel mondial - de care nu vom auzi niciodata probabil - ar putea tine in frau mult timp de-acum inainte aceste descoperiri, care odata recunoscute si aplicate ar bulversa toate economiile lumii... Trist dar adevarat. Ar trebui cumva mediatizate (prin internet?) toate aceste descoperiri si cine poate sa-si construiasca (incropeasca) ceva.Sint sigur ca nu trebuie sa fii un geniu pentru a putea face aceste modificari motoarelor - odata ce ai o schita si un proiect realizabil in fata.

Dar poate ma insel si baietelul meu se va bucura-cind va creste de un Bugatti Veyron de 1001 cai putere(736 kW), care prinde 0-100 km/h in 2.5 sec - turnind vreo citiva zeci de litri de apa in motor... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cam ce a spus Matrixx aveam ÅŸi eu în minte. Este perfect adevărat că doar interesele oculte al organizaÅ£iilor financiare, să le zic aÅŸa, care conduc lumea blochează orice invenÅ£ie care ar putea înlocui petrolul din poziÅ£ia cheie în domeniul combustibililor, iar motorul cu apă este inventat de mult, însă au ei grijă să vândă în continuare petrolul lor scump.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bai oaneni buni! hai sa fim cinstiti pana la capat si sa recunoastem ca nu aveti nici o dovada in existenta unor conspiratii. daca cineva stie de existenta motorului cu apa de ce nu il face si sa il puna pe masina lui! m-am cam saturat de povesti d-astea!

Share this post


Link to post
Share on other sites

rich...ia-ti PDF-urile de aici(pe bani) si iti realizezi montajul in 2-3 ore.Nu e chiar motor cu apa, dar e un pas spre ceea ce doresti tu. In vara chiar eu o sa incerc ceva de-acolo.

Faza cu conspiratiile nu sint "povesti" - cine crede bine, cine nu, nu. Doar uita-te in jurul tau si ai sa vezi ca traiesti intr-o "poveste" croita dupa cum vor marile puteri - sa nu le zic oculte gen MFE (marea finanta evreiasca), francmasonii infiltrati in toate guvernele, obscurele nivele de securitate mult peste nivelul presedintelui SUA, etc...

Totusi - acesta e un forum VOLVO. Avem destule pe cap cu Tariceanu & Co...nu cred ca vrei sa stii si sa crezi cu adevarat ce se afla dincolo de "realitatea" care ne este permis sa o simtim. Eu fac parte dintre cei care se indoiesc de  ea...

Live your life ! Volvo for Life !...

Share this post


Link to post
Share on other sites

tot secretul e in descompunerea apei in hidrogen si oxogen! dupa aceea problema e rezolvata!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  Intr-adevar ar fii un lucru bun inlocuirea petrolului (care deja eu cred ca exista un inlocuitor mai ieftin dar nu poate fii introdus) nu din cauza ca nu vor uni ce detin puterea petrolui ci din simplul fapt ca daca ar disparea petrolul eu cred ca s-ar produce un dezechilibru economic pe plan global foarte mare si daunator.

    Parerea mea:)))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am vrut sa cumpar din state o instalatie de produs Biodiesel. Nu costa foarte mult pentru productie mica. M-am interesat sa vad in ce conditii o pot folosi si ....nu o pot folosi. Trebuie sa fii inscris in asociatia petrolierilor sau cum dracu se numeste, nu pot obtine autorizatie de vanzare ca nu e nici un organsim care sa omologheze instalatia si trebuie acord MIRA ca sa o pot aduce in tara.....Cu alte cuvinte e imposibil sa faci ceva in sensul obtinerii de combustibili alternativi, nu te lasa STATUL si controlul petrolistilor....Asa ca....trageti singuri concluziile....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si o mai dau si in diverse cu POLUAREA ...''taxa frate ca poluezi si nu exista alternativa''. Eu dau dreptate lui Matrixxx este si parerea mea. In concluzie,  noi suntem prea mici sa stim toate manevrele care se fac, mai ales la nivel mondial.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai sa spunem ca nu e neaparat sa faca un motor pe apa,dar reducerea consumului in sine e un lucru extrem de important.Acum ...normal ca la un motor de 3000-4000 cmc tipic americanilor, va fi greu de conceput un sistem care sa asigure necesarul  de combustibil din apa; dar pentru unul cu cilindree mica eu cred ca e realizabil.Poate o sa incerc sa incropesc un sistem din ala, sa vedem cat scade consumul...consider ca si 10 % ar fi ceva,dar am inteles ca scade drastic consumul cu o crestere mare de putere.Asta ar fi ...MARE LUCRU...

Share this post


Link to post
Share on other sites

@budulan!   sa stii ca biodieselul e o mare duda! in primul rand ca e mult mai scump decat motorina. mai ales anul asta cand vezi bine unde a ajuns pretul uleiului. daca motorina nu ar fi taxata ar fi mult mai ieftina decat biodieselul. un litru de ulei costa, sa zicem, 3 ron. un litru de biodiesel iese din mai mult de un litru de ulei. deci, numai materia prima pentru un litru de biodiesel costa 3.8-4 ron. nu mai punem la socoteala alte cheltuieli. care e smecheria!? poti sa-ti faci biodiesel in mod artizanal acasa fara sa stie nimeni. gasesti tone de documentatie pe net! treaba e ca trebuie sa gasesti o sursa ieftina de ulei sau alta grasime! aaaaa!  o sursa de grasime ar fi de la femeile din ce in ce mai grase din ziua de azi! (ce rautacios sunt!)  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dar nu cumparam ulei imbuteliat nou. 1 tona de ulei uzat costa 200RON (aprox 960L). Era rentabil....In state iesi cu 0.48USD/Gallon, deci merita....Oricum merita ca ulei uzat se gaseste suficent la noi...Si eu lucrez cu aceste uleiuri si de aia mi s-a aprins beculetul  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

cu ulei uzat treaba nu e rea! dar mi se pare ca trebuie purificat. poti sa faci biodiesel singur fara probleme. totusi cred ca e bine sa-l arzi in combinatie cu motorina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

CHIAR IERI AM VAZUT LA EMISIUNEA 5TH GEAR UN TEST AL LOR:

se ia un mercedes benz, an fabricatie 1995 (parca), motor diesel 2500cmc si un bidon ulei ce fusese folosit la prajirea cartofilor.

si a mers baiatu` asta cam vreo 300km am impresia fara sa aiba vreo treaba...drumul costandu-l 5 lire, respectiv taxa de

autostrada... deci...un gand serios catre biodiesel...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now