• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
opus

Masina buna si un sofer bun....

17 posts in this topic

Pff, cum frast a scos 500 CP si 700 NM cuplu din motorul de 2.3, in orice caz it rocks. Sunt in 5 sau in 4 cilindri motoarele pe 740 ?

Mi se pare mie,sau ii putin "slabuta" la partea de siguranta?  ??? Totusi cred ca e normal,la asa putere,avand in vedere anu' de fabricatie al masini,sa nu prea aiba! Oare cum ar "face" un 850 T5 cu o asa putere...?  ???  8)

Un 850.. chiar de a-r avea 2000cp ::)...a-r sta si s-ar uita.....850 fiind fwd.....si chiar de o o fi awd tot nu e pt drift :3some: .....in rest cuvantul " slabuta" nu i-l gasesc la nici un  capitol din dictionarul Volvo...indiferent de an si referire la cp,viteza.....bang......crezi ca ceva fabricat ieri ,cu 500 cp si 50 airbaguri la viteza f mare te ajuta prea mult la un impact.....organele interne nu tin cont de airbag.....gata cu morala  sa ne vedem la o bere....acum cat mi-e 850-ul la servis :occasion14:

4 cilindri,16 valve, dublu ax cu came, ce pot sa zic..........wow pt ce a reusit.

Un 850.. chiar de a-r avea 2000cp ::)...a-r sta si s-ar uita.....850 fiind fwd.....si chiar de o o fi awd tot nu e pt drift :3some: .....in rest cuvantul " slabuta" nu i-l gasesc la nici un  capitol din dictionarul Volvo...indiferent de an si referire la cp,viteza.....bang......crezi ca ceva fabricat ieri ,cu 500 cp si 50 airbaguri la viteza f mare te ajuta prea mult la un impact.....organele interne nu tin cont de airbag.....gata cu morala  sa ne vedem la o bere....acum cat mi-e 850-ul la servis :occasion14:

p.s: nu CRITICAM nimic,eram doar obiectiv,atata tot.....  :(

cuvantul " slabuta" nu i-l gasesc la nici un  capitol din dictionarul Volvo...

ati inteles gresit sau poate m-am exprimat eu gresit,scuzele de rigoare,cand ii vb de drift,e OK,  ;D

dar daca am face o comparatie cu un s80 din 2006(cu cele "50 de airbag-uri" ale sale  ;D ),la o viteza de 140 km\h,virand intr-o curba de 130 de grade,care considera-ti ca "ramane" pe sosea?

subiect inchis.

Eu sunt doar fan Volvo.......nici eu nu aveam intentia sa i-ti critic obiectivitatea..... ;):beer:

si eu iubesc volvo  ;D ,inca nu sunt posesor,m-am "inscris" pe forum pentru ca iubesc marca...,dar care orice lucru are si calitati si defecte.Dau o bere la o viitoare intalnire,poate chiar aci,"la noi"!

p.s: sper sa fiu si posesor cat mai repede cu putinta....  8)

si eu iubesc volvo  ;D ,inca nu sunt posesor,m-am "inscris" pe forum pentru ca iubesc marca...,dar care orice lucru are si calitati si defecte.Dau o bere la o viitoare intalnire,poate chiar aci,"la noi"!

p.s: sper sa fiu si posesor cat mai repede cu putinta....  8)

La fel, si eu, greu trec lunile cand astepti ceva "maare" asa, ca un S60 :P, credca in primele zile o sa imi iau niste cutii de branza topita Hochland dinacelea triunghiuri, niste conserve de pate cu deshidere cu inel ca la beer, o franzela, plinu', si nu mai dau pe acasa, credca zile intregi ma plimb si bibilesc la ea, :P, da hai ca dam in off-topic.

Apropo de 500 cp din 2,3 litri...

S-au scos 1200 CP din motor de 1,4 litri 4 cilindri, si asta in anii '80... :)

Cred ca e vorba de 2960cmc totusi