Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mihaipg

Vânzare 760 GLE, 1000 euro

6 posts in this topic

Vrand sa faca loc in garaj, al meu socru vinde un 760 GLE turbo diesel intercooler, 112 cp, motorul a fost schimbat si cel nou nu a facut nici 20.000km. Parbriz, faruri, stopuri, radiator noi. Masina nu a mai circulat de prin 2007, dar porneste la cheie - a stat in garaj toata perioada. Pentru piese sau curatat, uns, vopsit si circulat :smile:. Interior piele, inmatriculata in Romania. Pretul 1000 de euro, discutabil putin.

Masina se poate vedea in Bucuresti - Militari.

PS - daca sunt informatii aiurea in descrierea de mai sus, de vina este comunicarea cu tata socru', asa ca o sa directionez persoana interesata direct la sursa pentru informatii complete.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

As pune si pozne, dar acum nu am. Trebuie sa ma deplasez in Militari, sa ma inghesui prin garaj si sa imortalizez obiectu'. Asa ca, pana una alta, ma limitez la informatiile prezentate, si altele la cerere, incercand cat de curand sa ajung si la arta fotografica respectiva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt mai multe informaţii obligatorii pe care nu le-ai dat, în afară de poze. Metoda de contact (preferabil un număr de telefon), de exemplu, ar fi prima. Anul fabricaţiei, alta, numărul kilometrilor maşinii, alta, istoric, accidente ş.a.m.d...

[titlu editat]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ooook. Metoda de contact - mesaj privat. Numarul km - nu am idee - tot ce stiu este ca motorul a fost schimbat (cum am spus deja), si are mai putin de 20.000k facuti de la schimbare. Sincer sa fiu, daca cineva este interesat as prefera sa ma contacteze, sa il pun in legatura directa cu tata socru' si sa elimin acest telefon fara fir.

Hai sa incerc sa fiu si mai concret - aceasta masina, daca nu o ia nimeni, merge la fier vechi. Si ar fi pacat, pentru ca are o gramada de piese noi care ar sta foarte bine pe multe masini. Ca sa nu mai spun de faptul ca este inmatriculata, este functionala, si dupa o vopseala este o masina numai buna de alergat pe drumuri. Nu este ruginita - doar vopseaua este matuita pe ici pe colo. Nu a fost implicata in nici un accident major (doar ciocaneli usoare, reparate la momentul respectiv.

Nu ma ocup cu vanzari de masini, piulite sau cauciuce. Singurul motiv pentru care am pus acest anunt, este ca am considerat ca este pacat sa mearga la fier vechi, ca inca poate sa faca pe cineva fericit. Daca ma puneti sa fac sedinte foto, sa ma bag pe sub ea, sa scot piese sau altele de genul, ma duc sa ma imbat de 1000 de euro in cinstea voastra si o trimit la fierarie. Fair enough?

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Şi nici anul fabricaţiei nu-l ştii?

Subiectul se redeschide când un moderator primeşte prin PM detaliile necesare. Fair enough?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.