Sign in to follow this  
Followers 0
Roberto

Programele create de colegu'

6 posts in this topic

Hy, cum eu in timpul liber mai bibilesc la ceva soft si programare credca nu e vreo problema ca va pun la dispozitie un mic programel creat de mine, poate va vine de folos unora dintre voi.

Programelul se numeste AutoPrintScreen si mai este lansat si pe alte 2 forumuri, este free, clean si functioneaza pe XP si pe Vista.Ideea a fost si este sa fie cat mai mic si util, cat mai curat, s-a bucurat de o gramada de download-uri si multe multumiri pe e-mail, chiar nu credeam ca va avea asa succes, este la versiunea 1.2b.

Descriptia:

Ce face AutoPrintScreen ?

De cate ori voia-ti sa faceti repde un screenshot la ceva, o imagine, un film, un joc, un eveniment pe PC, etc, si urma o mare bataie de cap cu mersul in Paint, dat "paste" apoi "Save As", apoi cateodata mai uitati sa alegeti format-ul in Jpeg si va trezea-ti cu o imagine de 2-3 MB.Ei, cu AutoPrintScreen toata aceasta operatiune a disparut, oricand aveti nevoie de un screenshot rapid, doar apasati tasta PrtScr de pe tastatura si screenshot-ul este deja salvat pe desktop in format Jpeg cu o marime cat mai mica si cu o calitate maxima.Puteti face cate screenshot-uri vreti, nu va mai fi nevoie sa inchideti jocul sau aplicatia favorita sa mergeti in Paint si sa folositi clasica procedura, cu AutoPrintScreen totul e usor si automat.

Features:

-Se instaleaza automat

-Porneste odata cu Windows-ul si sta in tray (langa ceas)

-Salveaza automat screenshot-urile pe Desktop in fomrat Jpeg de maxima calitate

-Foloseste extrem de putine resurse

-E aproape invizibil, nu are nici o iconita, nu instaleaza nici un fel de program aditional, nu altereaza registry-ul, nu apare nici macar in Start Menu.

-Din tray puteti sa il opriti daca aveti nevoie folosind optiunea Exit

-Puteti face screenshot doar la o fereasta activa folosind functia Alt+PrtScr ( Exemplu, sa zicem ca vreti sa faceti screenshot doar la fereastra de messenger fara a include tot desktopul, e simplu, tineti apasat tasta ALT si apsati PrtScr consecutiv (Alt+Scr) si gata )

Cum s-a nascut AutoPrintScreen ?

Ei, povestea e oarecum amuzanta, intr-o zi avusem nevoie neaparat sa fac un screenshot la ceva (nu mai tin minte ce) pe care trebuia sa il printez, dupa ce facusem screenshot-ul, normal m-am dus in Paint ca sa il salvez ca imagine and guess what ? S-a dus Paint-ul, nu mai functiona, vesnica eroare cu Don't Send, etc, si atunci tin minte ca eram ff nervos si mi-am propus sa fac un astfel de programel.

Va trebui sa il dezarhiva-ti si apoi sa rulati installer-ul deoarece nu pot incarca .exe-uri pe forum.

Nota: Unii antivirusi gen BitDefender il vede ca si virus, ceea ce nu este adevarat, este doarece programul este ff simplu scris, nu foloseste nici un fel de protectie sau identificare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte faina treaba,10+, cat despre treaba cu disparitia misterioasa a paint-ului din pc,am patit-o si eu...  ::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari si din partea mea si multumim ca ni l-ai prezentat. :wav: :bounce:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frumos .....e aproape la fel cu m am eu la mac-ul meu  :smile:.......numai ca la mine e mai simplu si nu trebuie instalat......ca de .....nu e windows  :rolleyes2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0