• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
RaresC30

Pierde ceva contact? am nevoie de ajutor

7 posts in this topic

Salutare tuturor posesorilor de volvo c30 si nu numai pt ca banui ca ar fi o problema generala . Acum vreo 3 zile ma duceam lejer prin cluj pe dorobanti si vreau sa schimb din treapta a 3a in a4a si dintr-o data s-a stins muzica si in bord a aparut o eroare darcare instant a disparut . Astazi din nou m-am bagatintro depasire la drum intins si am schimbat din a3a in a4a undeva la 2800-3000 ture si tot asa m-i s-a blocat sistemul audio si au clipait ceva becuri in bord si un anunt timpo de 2-3 secunde . Nu mi-am dat seama ce scria sau macar sa retin pt ca e in germana. A patit cineva asa ceva?

Posibil vreo problema de soft sau ceva probleme intre comunicarea modulelor.Poate la o diagnoza iti arata unde e buba.

S G S3 on J B

Verifica si incarcarea bateriei, pe toata plaja de turatii...posibil sa ai probleme cu alternatorul: colectorul rotorului uzat sau fulia acestuia.

Am uitat sa precizez care a fost cauza ...s-a depus calamina la bornele bateriei si pierdea contactul . Timpul manoperei maxim 10 min. :D

1 person likes this

home made ?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

dada.

A mai patit cineva o problema similara, acolo parca a fost un senzor de la pedala de ambreiaj. Cand am vazut ca si la tine se inchidea sistemul audio la schimbare de trepte, as fi zis ca-i acelasi lucru. Dar bine ca ai dibuit-o.