Sign in to follow this  
Followers 0
CarpeDiem07

Caut mecanic bun pt. Volvo D5, in Craiova.

2 posts in this topic

Salutare tuturor. Stie cineva un mecanic bun in Craiova? Am probleme la pornire, auto Volvo S60 D5, 163 Cp, an 2002. Multumesc.

Edited by CarpeDiem07
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut!Poate e tardiv raspunsul(mi-am facut cont de vreo 2 saptamani)cand mai ajung in concediu in Craiova iti pot face eu o diagnoza cu Vida si cauta cauze posibile!Una din variante poate fii sistemul de preincazire ,injector,supapa rampa de inalta presiune sau eventual pompa de injectie dar toate aceste constatari se pot face numai in urma unei monitorizari exacte ale parametrilor si a erorilor recomandabil cu Volvo Vida!Sa nu atingi si sa schimbi nimic fara o diagnoza exacta !Daca inca mai masina si problemele persista putem tine legatura pe forum si la anul cand ajung in Craiova si pot incerca sa te ajut eu!

S 60-ul meu este din 2006 si 99% din reparatii si diagnoze mi le-am facut singur!De loc sunt tot din Craiova scoala de mecanici am facut-o la Grupul Scolar ICM George Bibescu promotia 2000 primele modele la care am invatat mecanica Oltcit si Cielo si dupa aceea diferite marci in functie ce s-a nimerit la reparat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0