• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
paunionutz

Bazait servo directie

53 posts in this topic

Multumesc pentru sfaturi azi am facut flush :laughing6: ,am bagat CHF 11 S merge ca uns :headbang::iroc:

2 people like this

Acum, te rog fă-i o vizită şi spune-i şi handicapatului care ţi-a pus Dexron II în sistemul de direcţie ce rahat mai mare ca el a făcut, ca să nu trăiască cu impresia că ar şi cunoaşte ceva din ceea cu ce se ocupă!

1 person likes this

Va zic eu cum sta treaba . Daca oscileaza putin turometrul cand virezi e perfect normal. Pt k motorul invarte pompa servo cu ajutorul curelei de accesorii. Si zumzaitul e normal . Si la mn face asa dar decat la capatul cursei . Pt k at forteaza in limitatori si se forteza pompa,nu prea ii convine . Aa...app. Lichidul pt serv cel m ai bun e original de volvo . E cam 70 lei/L si iti trebuie doar 800 ml. E special pt servo si e verde