GabyV40

Aeroterma posedata

6 posts in this topic

Salutare.Astăzi m-am confruntat cu o problema a mașinii si anume ca la pornirea autovehiculului după 48 ore aeroterma a luat-o razna fara să-i fac nimic si fara ca aceasta sa fie pornita.Am încercat sa rotesc de potentiometru ,i-am verificat siguranțele si tot degeaba.După ce am oprit si pornit motorul de câteva ori,aceasta și-a dat duhul fara sa mai pornească.Va întreb daca s-a mai confruntat cineva cu așa ceva si daca mai exista remediu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

s-ar putea sa fie potentiometrul de reglaj al turatiei..... la mine cateodata avea mers neregulat ,era de exemplu pe doi si se auzea cum crestea sau scadea turatia ventilatorului pana nu s-a mai auzit deloc si atunci am schimbat potentiometrul si a mers bine

Share this post


Link to post
Share on other sites

După ce am urmărit toate postările de pe site in legătură cu problemele la aeroterma am început sa demontez totul(panou comanda l-am "fund"ățat )nimic,am dat jos torpedoul sa ajung la alta piesa (tranzistorul) l-am demontat si am căutat tranzistor in tot orașul fara rezultate dar la un service de statii radio meseriașul de acolo l-a si verificat dandu-mi verdictul " ESTE ARS".așa ca ultima soluție comanda de pe net. Va mulțumesc si rog Administratorul acestui site sa mute acest topic in secțiunea in care crede domnia sa ca își are locul,si îmi cer scuze daca l-am postat greșit. Am sa revin de îndată ce remediez problema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uite un topic cu subiectul tau:

Si la mine merge tot in "suturi" de vreo 2-3ani,inca nu s-a ars. Mai am tranzistori de la masini dezmembrate,dar din curiozitate sa ne zici si noua cat costa unul nou :). Succes in rezolvarea problemei!

Share this post


Link to post
Share on other sites

la mine a mers de 4 ani si doar la treptele 2,3,4 in suturi, si ieri fara sa-i fac nimic ,cand am pus contactul a inceput sa functioneze pe la treptele 3,4, fara sa actionez potentiometrul,si dupa cateva porniri/opriri nu a mai mers....

ps:am cautat pe net ai am gasit doar mj802/90v/30a/200w

Edited by GabyV40

Share this post


Link to post
Share on other sites

mda...e chiar ieftin din cate vad pe net....dar si slabute...cam la toate masinile pica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now