• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
Kronborg

Garnitura telescop usa

6 posts in this topic

Salutare tuturor :),

La ușa spate dreapta, pe interior, îmi lipsește garnitura de la telescopul închiderii centralizate.

Întrebare-întrebătoare: aveți idee unde sau cum pot să găsesc o asemenea piesă, ținând cont că e doar un mic detaliu?

Atașez și două poze, acolo unde lipsește și acolo unde e prezentă garnitura, pentru o mai bună exemplificare.

Mulțumesc frumos.

20151219_103055[1].jpg

20151219_103043[1].jpg

Ti-o pot aduce, dar imi trebuie codul de culoare al masinii si vezi ca e undeva la 30-50RON noua. Poate o au colegii prin dezmembrari ?

Unde mai exact pot să găsesc codul de culoare al mașinii? Mă uitam prin cartea de service/garanție și talon.. dar nimic.

Deschizi usa dreapta spate si ai o eticheta neagra. Ultimul rand de jos contine un set de 4 caractere (de ex. 3F5A) 

L-am găsit: 5C77 e codul.

Vreau să îl cumpăr.

Dacă mai ai nevoie de alte detalii, mă contactezi tu în privat.

Toate cele bune :)

Acela e ! Revin Luni (eu de maine intru in concediu dar daca am promis, am promis) :)