Kronborg

Membru
 • Content count

  172
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

102 Excellent

About Kronborg

 • Rank
  Junior
 • Birthday 02/06/1989

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Ilfov
 • Auto Volvo S40 1.6 Drive
 • Fabricatie 2009
 • Fabricatie2

Contact Methods

 • Yahoo m.iulian_razvan@yahoo.com
 1. Volvo v501.6 d zgomot motor

  Da, despre el ziceam.
 2. Pe ce gume mergem iarna asta?

  Michelin Alpine 5. Le recomand.
 3. Volvo v501.6 d zgomot motor

  Cel de la ax, da.
 4. Volvo v501.6 d zgomot motor

  Salut Gabriel, Țăcănitul acesta metalic l-am avut și eu recent la motor (2009, 1.6D). Zgomotul venea de la lanț + întinzător distribuție. Odată schimbate, nu s-a mai auzit nimic. Gândindu-mă serios, ți-aș recomanda schimbarea distribuției cu totul ca să scapi de orice bătaie de cap. Succes  
 5. Stiri Volvo .

  Uite, am dat peste un video care este un foarte bun exemplu. Un spaniol, care conducea un Volvo, are un accident cu un camion care se răstoarnă peste ei. Și nimeni nu este rănit.    
 6. Volvo v60 alternator

  @Radu1036 vezi ca sunt niște băieți pe forum care mănâncă Volvo pe pâine. Au și service auto. Caută puțin despre @BraiaVadim / @Midnight Caller / @Bogdan G, fă-ți o programare la unul din ei și scapi de griji.
 7. Schimbare sistem audio

  Salut, Îți zic din proprie experiență că merită. Caută VDASH Hungary pe Facebook, ia legătura cu cei de acolo, și spune-le ce ai vrea ca să îți facă o estimare de preț. Posibil să îți ia ceva manoperă mai scumpă la C30 pentru că spațiu de lucru este mai greu accesibil, ceea ce presupune mai mult timp petrecut pentru demontare interior, montare cablaj, schimb difuzoare, remontare interior, etc. Un neajuns ar fi faptul că dacă insiști pe volum maaaaaare, încep plasticele să-ți joace prin mașină. În altă ordine de idei, dacă ești hotărât, go for it.
 8. Achizitie Volvo V40 Polestar

  Salut. Îți zic atât: ia-o! Cum zicea și Mișu, mașina e fiță, și nu găsești multe asemenea. Succes și te așteptăm să te fălești cu ea în fiecare vineri seară, la întâlnire.
 9. Lipsa putere motor

  Salut, Caută pe cineva cu tester VIDA ca să vezi care este cauza și apoi găsește mecanic pentru reparație. În Constanța nu știu pe nimeni, să-ți recomand, din păcate. Numai bine
 10. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

  Azi i-am facut ITP-ul
 11. Planuri pentru aceasta zi racoroasa de vara?
 12. Putere scăzută a motorului

  Ar fi chiar el: @Midnight Caller sau @Brava ori @Bogdan G Tot forumul îi recomandă, ia-i în orice ordine vrei.
 13. Intrebari generale!

  Aș adăuga aici și volanta. Nu știu dacă se aplică și la tine, că ai automată, dar știu că poate fi o cauză - pe lângă suporții de motor cum bine zice Mav.
 14. Senzor presiune turbo

  Felicitări și mulțumim că ai împărtășit cu noi rezolvarea la problemă. Mulți kilometri fără probleme!