Nicu B

Camera video de bord

7 posts in this topic

Deschid acest topic deoarece sunt interesat să îmi montez un sistem de supraveghere video pe mașină. 

Mai precis caut un sistem cu minim 2 camere ( una pe parbriz,  una pe lunetă),  care să filmeze nonstop eventual să aibă și modul gps.

Foarte important ar fi ca modulul central să se monteze în loc ascuns, portbagaj,  torpedou. Asta pentru că majoritatea camerelor duale sunt de tip ventuză ce se atașează pe parbriz și dacă o lași la vedere riști și un geam spart.

Sunt binevenite și firme care fac așa ceva, în răspunsurile voastre.

Mulțumesc. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intra pe trafictube si acolo vei gasi si informatii utile si bursa. Eu de acolo am cautat si sa iau dar dupa cautari m am lamurit.

Modulul gps ar fi ok pt postari de clipuri ca iti da in maps si locatia.In rest numa buna pt un eventual incident sa se vada ca nu respectai viteza legala.

De filmat toate filmeaza nonstop prin loop recording dar esti limitat de card.

Ce trebuie sa stii ca majoritatea nu au baterie pt protectie supraincalzire si au un capacitor.La cele mai performante chiar daca nu inregistrezi in cazul unui impact ea declanseaza inregistrarea cu 5-10 sec in urma. Deci cele fara baterie cand ai scos contactul se inchide si in cazul de vandalizare o ai degeaba,Eu mi am luat o baterie externa promate de 15000ma pt inregistrarea peste noapte,dar am renuntat.

Cele mai bune sunt vico tag marcus 5.Eu am vrut initial marcus 2 dar am optat pt una mai iefina g1wh dar bestbuy pt filmare de zi(brici).Important este sa aibe 1080 30fps,wdr, chip a7

LE: nu stiu ce are de ce a aparut de 2 ori mesajul.Vad ca inca nu l pot sterge

Edited by thor4ever

Share this post


Link to post
Share on other sites

Off-topic: Si mie imi apar mesajele ca dublate. Plus mesaje de eroare, ca nu s-a postat deloc. Face cineva ceva?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Off-topic: Si mie imi apar mesajele ca dublate. Plus mesaje de eroare, ca nu s-a postat deloc. Face cineva ceva?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Off: dublarea mesajelor se produce, mai ales la mine, atunci cand accesez forumul dupa un dispozitiv cu android, iar la postare da eroare si tu dai refresh sau back la pagina.
 Daca inchizi pagina si intri din nou nu se dubleaza.

PS:2   Acum am postat din Firefox, a dat eroare si postarea a aparut de 2x

 

Multumesc pentru pontul cu Tafictube :).

Majoritatea posesorilor de camera au dispozitive cu prindere tip ventuza, pe care dupa ce opresc autoturismul le demonteaza, probabil tocmai din frica de a nu-i fi spart autoturismul.

Din cautarile mele cred ca cel mai adegvat ar fi un sistem "DVR" cu doua intrari video < System DVR/ 2cam >, consola se poate monta la loc ferit iar camerele sunt destul de mici, iar montate in zona altor elemente < oglinda >  nu ies in evidenta < Camera sist. DVR >, prin urmare reduci riscurile de spargere a autoturismului.

Modul GPS, posibil sa ai dreptate :) referitor la viteza, am mai vazut si functia G-Shock dar la fel discutabil. Eu cred ca la o filmare nonstop si o memorie care sa acopere 24h totul e ok. Problema e ca nu vreau eu sa ma apuc sa caut apoi sa incerc sa montez asa ceva, nu am timp, iar o firma te-ar putea consilia, se poate ocupa de montaj, iti ofera garantie ... etc, chiar si conexiunea direct cu bateria < mai ales ca la noi ai luat contactul se taie alimentarea la bricheta>

E un proces de durata, dar o sa va tin la curent cu noutatile.

Edited by Nicu B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now