Posted 21 Nov 2016 · Report post Buna ziua. De curand am fost nevoit sa curat filtrul de particule, dupa ce masina a functionat mult timp fara aditiv. Dupa montarea lui si resetarea contorului masina a mai functionat cca 150 km, apoi s-a aprins iar check engine. Am testat masina cu Delphi si am primit urmatoarele erori: P200200 - Particulate Trap Efficiency Below Threshold (Bank 1) - No information about the error type - Permanent P242F00 - Diesel Particulate strangulation - No information about the error type - Permanent P245809 - Duration, particulate filter regeneration (bank 1) - Mechanical fault - Intermittent U032200 - Software Incompatibility with Body Control Module - No information about the error type - Intermittent V-ati confruntat cu aceste erori si aveti o rezolvare pentru ele ? Pe internet n-am gasit mare lucru. Exclus anularea filtrului si resoftarea masinii. Va multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Nov 2016 · Report post Atunci cumperi alt filtru si verifici si functionalitatea senzorului de presiune diferentiala. Asa cum am spus in nenumarate randuri spalatul DPF-ului este fix BANI ARUNCATI Sent from my ONE A2003 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Nov 2016 · Report post Si anulatul e mai bun sau cum ? Eu spal filtre de 1.6D de 3 ani, tin fara probleme daca stii cum sa le speli . La D5 sunt mai cu probleme dar la 1.6D si 2.0D PSA nu sunt probleme . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Nov 2016 · Report post Salutare baieti, La mine se aprinde in bord semnul cu filtru de particule, cam de 2 ori pe an, ca merg mult prin oras ! Atunci cand apare, ies 20 km din oras, turata la peste 3500 turatii si se face regenerarea. Daca fac asta tot trebuie sa spal acest filtru, sau sa-l curat? Am volvo S80 2,4 185 cai din 2007 ! Multumesc . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Nov 2016 · Report post Nu trebuie sa mergi la 3500 rpm ca sa se regenereze dpf ul. Turația ideala este 2000rpm- 2500rpm în treapta a5a sau a 6a . Mergând turat îl infunzi mai rau . Sent from my SM-N920S using Tapatalk 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Nov 2016 (edited) · Report post Multumesc de sfat Bogdan ! PS. A ajuns uleiul Edited 23 Nov 2016 by Paliu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Nov 2016 · Report post Sa-l folosești cu placere. 😂 Sent from my SM-N920S using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites