• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
iulirx

s-ar putea face ?

9 posts in this topic

o sectiune pe zone geografice ?

sau pe judete ?

asa cred ca ne-am putea gasi mai usor ....

mda,nu e o idee rea...cea mai tare faza ar fi sa ne aranjam cu niste statii ca soferii de TIR sa putem vorbi intre noi oriunde in tara!... ;D....ceva de genul "Alo,Midnight,sunt tommytza,in drum C-ta,as dori sa iti dedic o melodie...!"... ::)

Dragii mei, decat sa incarcam forumul, e mult mai simplu sa faceti o cautare dupa criterii la sectiunea "Membri" (Intre Calendar si Contact, apoi "Cauta dupa criterii"). Bifati "Localitate" si scrieti de exemplu "Sibiu". Vor aparea toti membrii care si-au completat la Localitate orasul de provenienta.

Hai sa ne folosim de tot ce stie forumul ;)

Dragii mei, decat sa incarcam forumul, e mult mai simplu sa faceti o cautare dupa criterii la sectiunea "Membri" (Intre Calendar si Contact, apoi "Cauta dupa criterii"). Bifati "Localitate" si scrieti de exemplu "Sibiu". Vor aparea toti membrii care si-au completat la Localitate orasul de provenienta.

Hai sa ne folosim de tot ce stie forumul ;)

adevarat ce zici,Midnight,problema la criteriul de cautare pe localitate,tine' foarte mult de fiecare membru,aici ,referindu-ma la "modul" in care-si completeaza profilul.EX: eu sunt din Targu Mures,din cate am observat nu toata lumea ,din Targu Mures are completat "corect",(Tg. Mures,Tirgu Mures) s.a.m.d  ;D

ideea de fapt e,daca s-ar putea implementa un criteriu de cautare pe o raza mai mare,eu stiu ,sa scriu Mures si sa apara cei de la exemplu de mai sus  ;D

ps: era doar o idee,  :-* sa nu-mi "sari" in cap...  ;D ;D ;D

Pai daca scrii "Mures" nu-ti apar si cei din Tg. Mures si cei din Targu Mures ? ;)

Pai daca scrii "Mures" nu-ti apar si cei din Tg. Mures si cei din Targu Mures ? ;)

LOL,acuma da...  :(

dar iti zic sigur,ca era o perioada,anu' trecut,cand NU aparea,pe bune iti zic...

stiu ca imediat dupa ce mi-am facut contu' am cautat,exact cum ai zis si tu,si n-am gasit pe nimeni,din Mures,as fii zis ca nu exista,dar stiam sigur doi inregistrati(eu si XXX)  ;) .cei adevarat d'atunci n-am mai cautat  ;D

ON TOPIC: ideea topicului e buna,nu neaparat sa incarcam forumul,ci acolo la "criterii de cautare" sa fie in loc de "cauta dupa www" ->"cauta dupa judet"...ce zici?  ;D

Daca vrei sa te ingropi in zecile de surse PHP ale forumului... te invit  :bgsok:

Daca vrei sa te ingropi in zecile de surse PHP ale forumului... te invit  :bgsok:

LOL,ziceam si eu... :binkybaby::crybaby: