Sign in to follow this  
Followers 0
volvoice

Audio prin bluetooth se intrerupe

2 posts in this topic

Salutari tuturor!

De ceva timp mă confrunt cu următoarea problemă deranjantă: playback-ul audio din telefon, conectat la mașină prin bluetooth, se întrerupe random o data la 10-20 de secunde, când cum. Nu contează că semnalul audio vine de pe YouTube sau din mp3-urile descărcate în telefon. Prin întrerupere înțeleg că de fapt nu se aude nimic timp de o fracțiune de secundă, însă playback-ul din telefon continuă. Deci sigur nu e de la telefon.

Ce am încercat și nu a funcționat:

- playback de pe mai multe telefoane (LG G4, Galaxy S8) - aceleași simptome

- delete bluetooth device din mașina și apoi pair din nou

- switch off internet, wireless si tot felul de setări din telefon, crezând că problema poate fi de la emițător. Degeaba.

Ce pot să mai adaug este că ambele telefoane au funcționat fără probleme în primele câteva săptămâni, apoi au apărut întreruperile. Sunt 99% convins că problema e de la softul mașinii.

Așadar vă rog frumos și respectuos să îmi povestiți din experiența voastra daca vi s-a întâmplat sau vi se întâmplă la fel sau sunt eu singurul cu asemenea probleme. Ce ar fi de facut?

 

Merci!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si ca sa va si raspund, caci am descoperit problema:

Se intrerupea audio prin bluetooth de NUMAI cand telefonul era in suportul (rudimentar) care se prindea de lamele gurii de ventilatie (cu clema, stiti la ce ma refer). Deci practic, telefonul era lipit de bord... ma gandesc se producea ceva extorsiune a unui degajament...

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0