• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lowrider

Vand VOLVO 460 an fab 94' sau schimb cu MG ZR + diferenta

3 posts in this topic

Vand Volvo 460            tel : 0755665901  email : lowrider_road2hell@yahoo.com    (judetul giurgiu)

pt. piese si acte (nu se vand separat piese decat intreaga)                                     

- inmatriculata RO

- culoare gri metal

- an fab 94 (modelul nou/rotunjit)

- scaune incalzite fata

- geamuri electrice fata

- inchidere centralizata

- servodirectie

- 200700 km parcursi

- 1720 cmc

- 110 Cp

- chiuloasa renault wiliams

- a fost avariata usor fata/stanga (aripa si usa)

- defecte (masina trebuie revopsita / schimbat amortizoare , capete de bara , disc ambreiaj , buton avarii , bara fata , cauciucuri)          Pret : 1500 euro nediscutabil    (pt. poze atept email)

Imi pare chiar prea ieftin pretul pe care il ceri.

Eu am vandut 2 440-uri din 94/96, acum 3 luni, la 2000 nediscutabil si am avut o gramada de oameni interesati. Plus ca ce am vandut eu, nu erau in stare prea buna.

Bafta!