• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
RTB

Volvo

3 posts in this topic

Buna ziua,sunt nou pe forum,ma puteti ajuta sa gasesc un service volvo in bistrita sau cluj ori in apropierea clujului?multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ia legatura cu Oliver Are service in Turda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa o luam metodic...Calculator sau mijloc de comunicare  conectat la o retea www  am inteles ca ai.....mai departe  intuitiv din tastatura banuiesc ca ai posibilitatea sa incerci niste cautari in domeniul  si scopul vizat......acum vine si intrebarea mea la care nu este musai sa primesc raspuns: ce probleme  sau neajunsuri comporta "agregatul" incit nu poti apela si la un service reprezentanta  sau multimarca zonal ori in cel mai rau caz (nefiind vorba tehnic) ,Ford ?!

In final ..

Exista un coleg in zona limitrofa Clujului ,care se pricepe ,asa se comenteaza pe forum ,  sigur  te va ajuta si iti va rezolva problema.....daca interventia  este similara  cu o interventie neuro chirurgicala  sincer ,nu stiu citi medici activeaza (sint in devenire)pe acest forum sa te ajute.

Nu imi ramine decit sa iti urez succes..:)

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now