• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
contdezactivat

C30 electric

11 posts in this topic

Pai ca sa fiu in tonul discutiile ecologiste, total de inteles dupa mine, va zic un zvon.

Volvo testeaza o varianta de C30 complet electric, alimentat la priza.

Autonomia bateriei se pare ca este in momentul de fata... 80km. Cam slabut...  ::)

Cam slabut. Poate va creste autonomia pana cand va fi lansat. Pentru unul care merge regulat 60km/zi, ar fi ok. Mai rau e cand pleci in vacanta sau daca intervine ceva neprevazut :)

Hehe...ce reclama marfa ruleaza de cateva zile pe Realitatea TV...exact, e vorba de C30 :))

In sfarsit s-au gandit ca masinile nu se vand singure :) Eu zica ca acest model va avea succes printre cei din target, cum are acum Yaris-ul de la Toyota, pastrand proportille.

Conceptul acesta hibrid se numeste de fapt : Volvo Recharge

am gasit cateva link-uri

Daca mi-as permite, eu mi-as cumpara o masina electrica, oricare ar fi ea, macar pt. oras.

nu mai alimentam cu combustibil da' bagam in priza >:(. ce mai urmeaza ? sa ne pi_am in rezervor . baietii luati-va ADIO de sunetul unui TURBO  ;D   (scuze pt. limbaj)

Partea faina la masinile electrice este ca pleaca de pe loc f.f.f.f repede :) au un demaraj aproape imbatabil :)))

Da, tot cam ca un troleibuz, asa ca de ce sa dau bani pe un troleibuz personal?  :D Sunetul de esapament si de blow-off vine pe cd?  ;D

Da, tot cam ca un troleibuz, asa ca de ce sa dau bani pe un troleibuz personal?  :D Sunetul de esapament si de blow-off vine pe cd?  ;D

de pe CD sau ne face rost Ramon de unde modulator FM de motoare diesel V8 sau V10 :)))))) ca tot ne-am jucat cu el si joia trecuta =)))