• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
WLA

Proaspat posesor V60 2.0d 163cp

6 posts in this topic

Salutare!

Sunt prospat posesor al unui Volvo V60 Summum automat and fabricatie 09.2012 (in carte 2013) 112 000 km

Masina are o gramada de dotari,printre care  scaune elctrice incalzite cu memorie,piele,navi,etc.

E altceva fata de Audi BMW si Mercedes.Mi se pare o masina mult mai inchegata si mai calitativa dpdv al materialelor.

Un minus ar fi consumul care este undeva la 8l/100 mixt 10l/100 oras si 6,7l/100 extern.Dar avand in vedere ca este in 5 cilindri se accepta.

Urmeaza sa pun cat de curand niste poze cu masina:).

Pentru cei care sunteti din Oradea,daca aveti nevoie de test cu Vida Dice,mentionez ca am achizitionat si un tester(de hobby).

O zi faina!:)

39A61F80-C99C-453C-A4EE-2563C0F748DD.jpeg

613B292F-A442-43D4-BA59-1B43542A1BA7.jpeg

32DC41A3-55FD-492A-AC5A-BCDCEB82C6EF.jpeg

424AA15E-13C9-4FBD-B965-29826DFCFAF2.jpeg

D6E88AC2-B3E5-44B0-9C08-621ACF7868F3.jpeg

Edited by WLA
2 people like this

Foarte frumoasa! Sa o stapanesti sanatos! Poti sa ne spui si cu pret de achizitie ?

Toate cele bune!

Salutare si bine ai venit printre noi - frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos!

12 000 euro cu toate formalitatile(inclusiv un set de cauciucuri de vara:D).E mult?E putin?Mie imi place masina:).

Multumesc!

Avand in vedere ca iti place masina ca o fi mult sau putin, asa cum sugerezi si tu, nu prea mai conteaza. 

Era pur si simplu o curiozitate de a mea :) 

Se vinde mașinuța:).motivul vânzării:am primit mașina de firma și nu se mai justifica sa țin banii in ea:).descriere și poze la secțiunea bursa.