• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
daniellu

motorina contaminta

4 posts in this topic

Va salut dragi colegi, vin la dvs. cu o problema:

Am imprumutat 2 recipienti (2 bidoane plastic de 28 litri fiecare) unui amic, in vara. Are un garaj iar in garaj o sobita de aia cu ulei ars. Si-a adus ulei, zice ca a spalat bidoanele, s.a.m.d.
Un alt amic, mi-a cerut bidoanele de curand sa-si aduca niste motorina cu ele. I le-am dat si acum omul ma suna ca motorina dupa ce a pus-o in recipienti e "neagra", ce draq a fost in bidoane ? Am derulat telenuvela, ce sa-i zic ?... 
Acum intrebarea este : poate folosi motorina aia asa urata cum este. Poate fi decontaminata ? Sunt aproape 60 de litri, paguba-i cam mare, am vrut sa fac un bine si acum sunt vinovat.

Am mai postat pe un forum, acolo vina era a omului ca fura motorina, dar eu vreau raspunsuri.

Multumesc anticipat.

Nu te mai obosi. Nu e nicio paguba, daca e asa cum ai scris si pe alt forum... Auzi tu, hotul pagubit...

Edited by mariusdaniel

S-a rezolvat. Amicul meu mecanicos care a murdarit bidoanele a improvizat un sistem dintr-o pompa de motorina (ce se afla in rezervor la diesel), 1,5 m de furtun si un filtru carburant folosit. Motorina a fost filtrata cu succes.

Lumea cere sfaturi si astepta raspunsuri la subiect, nu postari gratuite. De ce nu raspundeti si colegilor ce au probleme cu ambreiajul, EGR-ul sau FAP ca sunt..."nestiutori" sau ca nu folosesc cum trebuie masina ?

Masina a fost utilizata intr-o conventie, la inceputul acesteia avea (aproape) plinul facut de proprietar iar la final la s-a socotit si trebuia sa-si mai ia 60 de litri de motorina ce nu mai incapeau in rezervor. 

Un An Nou mai bun sa aveti, dragi colegi !

1 person likes this