• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sorina04

Distributie Volvo c30

4 posts in this topic

Buna ziua,

Detin un volvo c30 din 2010. Masina a rulat 78.000km, iar anul acesta ma gandeam sa schimb distributia, in vederea celor 10 ani de vechime ai masinii.

Cine a mai schimba distributia la masina, a pus piese aftermarket sau originale? Care sunt garantiile pentru ambele tipuri de piese?

Astept sfaturi si pareri,

multumesc anticipat!

Sorina

O distributie originala tine minim 120.000 km vs una AM care tine 60.000 km . 

Diferenta de pret nu este dubla . Un kit de distributie pt 1.6D original Pejo costa 700 lei vs 500 lei ceva AM mai bun . 

1 person likes this

O distributie originala tine minim 120.000 km vs una AM care tine 60.000 km . 

Diferenta de pret nu este dubla . Un kit de distributie pt 1.6D original Pejo costa 700 lei vs 500 lei ceva AM mai bun . 

A mea este de la SKF, cu pompă de apă, rolă întinzătoare și curea, cu certificat de garanție de la skf. Motor tot 1.6d. La câți kilometri să o schimb ?

Trimis de pe al meu SM-A920F folosind Tapatalk

60k km maxim .

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk