AlexSava

Update ECM VOLVO V50

3 posts in this topic

Buna ziua! Sunt posesorul unui volvo v50 an 2006 motor 2.0D. De cand am luat masina are ceva probleme la pornire, in sensul ca uneori porneste greu si trepideaza motorul pana porneste calumea. Alteori porneste motorul dar cu un ralanti de vreo 400 rpm ca mai apoi sa urce incet pana anunge la normal. Alte ori nu porneste, ramane subturat motorul la 500 rpm, trebuie sa scot contactul si iar sa incerc sa o o pornesc. Mentionez ca aceste probleme le face si la cald si la rece si nu le face tot timpul ci doar uneori. Am inteles din ce am mai cautat ca este o problema de soft si trebuie dat update la ecm. Am vorbit la reprezentanta in iasi si mi s-a spus ca ar costa 300 lei un update la soft. Acum intrebarea mea este: se merita acest update? Rezolva aceste probleme? Vreau sa stiu daca unul dintre voi a facut vreodata acest update si daca lucrurile s-au rezolvat sau din  contra s-au stricat mai tare. VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa sa fie!

De ce ti-ai cumparat o masina cu probleme !!?!Totusi ,nu este fabricatie inainte de '90 ca sa  o rezolvi  asa simplist cu vorbe in stinga -dreapta .

Mergi la dealerul din Iasi , procedeaza la o verificare a tuturor modulelor  si dupa aceea  sigur primesti sfaturi ,recomandari ,inclusiv si de update .La modelul  si anul de fabricatie fiind phase I (2004-2007) in linii mari vorbind, se cere si sa ai update-urile la zi pentru o buna functionare.

Mai mult de atit nu ai ce face pentru a vedea despre ce este vorba.Odata ce primesti rezultatul de la testare  stii in consecinta  la ce te astepti. E simplu:)

 

 

Edited by AdrianV
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trebuie ECM RELOAD nu UPGRADE .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now