AlexSava

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About AlexSava

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Piatra Neamt
  • Auto Volvo V50 2.0D
  • Fabricatie 2006
  • Fabricatie 2 0
  1. Cod radio

    Multumesc mult pentru raspuns!
  2. Cod radio

    Buna ziua! Am un volvo v50 2.0D din 2006. Voiam sa intreb daca la schimbul bateriei trebuie tastat cod pentru radio. Si daca da, unde l as putea gasi? Prin acte am cautat si nu l gasesc. Multumesc anticipat!!
  3. Zgomot la pedala ambreiaj

    Pleaca lin, stiu cum trepideaza la plecare o volanta defecta.
  4. Buna ziua tuturor! Am un volvo v50 2.0D din 2006. La eliberarea ambreiajului la relanti scoate un zgomot ciudat odata cu ridicarea pedalei. Zgomotul dureaza foarte putin. Face asa de cand am luat o si am zis ca poate asa trebuie sa faca. Dar am mai cautat pe internet si cica nu este ceva in regula. Daca poate cineva sa si dea o parere. Mentionez ca masina merge si trage ireprosabil. PS:Intre timp am schimbat pompa de ambreiaj si rulmentul de presiune, dar tot la fel face. Va multumesc anticipat
  5. Buna ziua! Sunt posesorul unui volvo v50 an 2006 motor 2.0D. De cand am luat masina are ceva probleme la pornire, in sensul ca uneori porneste greu si trepideaza motorul pana porneste calumea. Alteori porneste motorul dar cu un ralanti de vreo 400 rpm ca mai apoi sa urce incet pana anunge la normal. Alte ori nu porneste, ramane subturat motorul la 500 rpm, trebuie sa scot contactul si iar sa incerc sa o o pornesc. Mentionez ca aceste probleme le face si la cald si la rece si nu le face tot timpul ci doar uneori. Am inteles din ce am mai cautat ca este o problema de soft si trebuie dat update la ecm. Am vorbit la reprezentanta in iasi si mi s-a spus ca ar costa 300 lei un update la soft. Acum intrebarea mea este: se merita acest update? Rezolva aceste probleme? Vreau sa stiu daca unul dintre voi a facut vreodata acest update si daca lucrurile s-au rezolvat sau din  contra s-au stricat mai tare. VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS!!!!
  6. Pedala de frana

    Buna ziua! Sunt posesorul unui volvo v50 an 2006 motor 2.0D. Am notat de ceva timp ca daca apas pedala mai tare stand pe loc cu motorul pornit, cand ajung la fund si ma imping putin in ea se aude ca un "click". Daca nu se aude ca o bocanitura infundata. Mentionez ca franele functioneaza perfect. Este vreo problema sau imi fac probleme degeaba? Multumesc anticupat pentru raspuns.
  7. Buna ziua si scuzati deranjul! Am devenit posesorul unu volvo din aceasta vara, mi am luat un volvo v50 motor 2.0D an de fabricatie 2006. Uneori cand pornesc motorul are momente cand parca ramane inecata, tre sa o opresc, si sa i mai dau odata cheie, si sa dau la automat de vreo cateva ori, sa invarta electromotorul destul de mult. Masina in general mi se pare ca are o pornire greoaie.. Cand ramane in modul ala inecat motorul ramane subturat la vreo 300-400 de ture. Iar apoi cand o pornesc si o ia, scoate un fum dens alb, pesemne din cauza arderii necorespunzatoare. Tin sa bag de seama ca trebuie sa schimb bujiie deoarece una este defecta dar nu cred ca despre asta este vorba, deoarece faza asta a facut o si in vara cand bujiile normal nici nu intra in actiune. A mai patit cineva? E vreun defect al masinii consacrat?
  8. Buna ziua si scuzati deranjul! Am devenit posesorul unu volvo din aceasta vara, mi am luat un volvo v50 motor 2.0D an de fabricatie 2006. Uneori cand pornesc motorul are momente cand parca ramane inecata, tre sa o opresc, si sa i mai dau odata cheie, si sa dau la automat de vreo cateva ori, sa invarta electromotorul destul de mult. Masina in general mi se pare ca are o pornire greoaie.. Cand ramane in modul ala inecat motorul se ramane subturat la breo 300-400 de ture. Iar apoi cand o pornesc si o ia, scoate un fum dens alb, pesemne din cauza arderii necorespunzatoare. Tin sa bag de seama ca trebuie sa schimb bujiie deoarece una este defecta dar nu cred ca despre asta este vorba, deoarece faza asta a facut o si in vara cand bujiile normal nici nu intra in actiune. A mai patit cineva? E vreun defect al masinii consacrat?