• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
iulirx

pentru marian78

4 posts in this topic

te astept sa vedem cine are dreptate.

io zic ca te iau pe 400m cu 2-3 lungimi.

tu ce zici ?

io cu d5-ul cu power box (220/480), tu cu t5 (300/450)

ai 80 de cai in plus !

o facem ?

(ca sa nu fie intrebari ulterioare : fac orice s60R)

copy/paste din mesajul lui.

Marian78

Jr. Member

Deconectat

Masina: Volvo S70 T5

Localitatea: IASI

Purtati-va frumos cu astfel de bestii!

Raspuns: S60 D5 vs S60 T5!

« Răspuns #36 : Sâmbătă 02 August, 2008, 12:15:04 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Posesor de T5, 255CP  ,365 Nm doar CIP Dimsport fara alte chestii gen filtru aer  ,esapament  ,Blow off ,etc ....

Nenorocesc orice D5 cu 3-4 masini pe 400 m.

La Dimsport aveam 0.65 bari boost la turbo pe la 5000 ture si initial am optat pentru o varianta ultrasafe ( aproximativ 12% crestere putere ) cu 0.9 bari in turbo. Turbina mea Mitsubishi TD04HL-16T7 poate in conditii sigure de functionare 1.4 bari cu un esapament decent si filtru sport (chiar si de carcasa) . In aceste conditii motorul scoate 300 CP si 410 Nm (echivalent S60R). Daca stii sa pleci de pe loc ,un D5 cu cip (220 Cp) o ia rusinos rau de tot.

Acum sa fim seriosi un D5 stock (185Cp si 400 Nm) se compara cu 2.0T  (180Cp si 240 Nm)   ,8.2s si 210 Km/h respectiv 8.8s si 210Km/h. Ca sa fie echivalente la performante un benzinar de 300Cp si 400Nm trebuie comparat cu un diesel de 400Cp si vreo 600Nm.

Ceva interesant:

Eu as alege T5-ul chiar si orb fiind . Are mult mai mult potential.

« Ultima modificare: Sâmbătă 02 August, 2008, 12:43:57 de către Marian78 »  Raportează acest text unui moderator    Memorat

Eu zic sa mutam subiectul cu "liniutzele" in cafenea... Voi ce ziceti ? ;)

La cafenea este bestial, deci IulirX nu ai nici o sansa cu "dizelu`" tau :D