Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Viorel74

Problema cutie de viteze Volvo S60

5 posts in this topic

Bună seara! Am un Volvo S60, motor 2000cm, anul fabricației 2014 și am următoarea problemă: S-a întâmplat ca la reducerea vitezei din treapta a 3-a la treapta a 2-a, ambreiajul să nu mai revină în poziția inițială. A urmat o perioadă în care nu se putea introduce în nicio viteză, după care a mers ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Îmi poate spune cineva de la ce a apărut această problemă? Multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca pompa de ambreiaj in cel mai fericit caz te avertizeaza ca e pe duca.As incerca o aerisire,in speranta ca nu e un defect mecanic la kit-ul de ambreiaj.Asteapta vreo parere mai autorizata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ai ghinionul sa fie ceva defect la kit-ul de ambreiaj,e putin probabil sa fie rulmentul,e doar un rulment ce urla cind termina vaselina din zona.Mai probabil ar putea fi placa de presiune....Fi optimist,testeaza intii aerisirea,mai ales ca nimeni nu schimba lichidul de frana.....E foarte des de vina la multe masini pompa sau cilindrul receptor...Considera si faptul ca accesul la kit de ambreiaj costa mult.

Share this post


Link to post
Share on other sites