Sign in to follow this  
Followers 0
Alexparva

Sunet ciudat și fum

3 posts in this topic

Buna ziua grup! Am achiziționat de curând un Volvo s60 d5 2.4 iar ieri am desfăcut bușonul la ulei din curiozitate și am fost uimit de sunetul puternic ce se auzea și gaze zic eu peste măsura.... tin sa Menționez ca mașina merge perfect cu bușonul pus nu se aude nici un zgomot iar sunetul motorului este perfect .. nu pornește greu ... este normal ce am constatat? Va mulțumesc ! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ti se pare ca da gaze excesiv sau alta ciudatenie esti liber sa ii faci motorul,cu costurile aferente.In primul rind volumul de gaze e mai mare,ca motorul e mai mare.Dar uzura e mai mica fiind 5 pistoane fata de unul in 4.Imagineaza-ti o caruta plina trasa de un cal fata de aceeasi caruta trasa de doi cai.Eu il consider un motor reusit,dovada ca echipeaza multe modele de Volvo.Inclusiv al meu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Și eu tot un motor reușit îl consider de-aia l-am și achiziționat .... doar ca desfăcând bușonul am auzit sunetul și am văzut gazele nu e sunet de pistoane de tacheții sau ceva de genul ... tocmai de-aia am pus și topicul in ideea ca mai găsesc pe cineva cu același motor ... tin sa mai Menționez ca l-am luat cu 143000km cu toate facturile reviziilor .... in exterior nu se aude sunetul ăla doar când iau bușonul . Cu stima și mulțumesc 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0