Sign in to follow this  
Followers 0
Slavualex

Posesor nou de volvo

2 posts in this topic

Salut,

Sunt posesorul unui frumos xc90 din 2017 2.0 D R-line; Deschid acest topic pentru ca doresc sa ii fac revizia în service-ul din București  și pachetul de schimb ulei filtre si verificare în rampa plus update de soft ma costă  2200 RON. Ideea este ca nu știu dacă  sa fac acest update de soft ,pentru ca nu am idee ce este și dacă  aduce un plus sau un minus.

Totodată  masina are 138000 km și nu știu dacă  sa fac  schimbul  de ulei la cutia de viteze sau nu; Și dacă  puteți recomanda un service unde calitatea bate prețul. 

Așadar  va cer părerea  vouă  cei cu vechime în acest domeniu și dacă  puteți sa îmi împărtășiți  din experiențele voastre,v-as fi recunoscător.

 

Mulțumesc!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Revizia daca o faci la Primus sau Excelance (presupun ca-n Bucuresti) va include si update-urile de soft.

Nu cred ca stie nimeni exact ce contine updatele, chestii noi sau imbunatatirea/corectarea celor vechi dar eu de cate ori am fost in service cu masina am facut update la ultima versiune de soft. Minus nu cred ca are cum sa aduca.

Schimbul uleiului la cutie cica "nu se face decat daca-ti da masina mesaj de oroare" eu am vrul sa-l schimb ca avea 125.000 masina si mi-au spus ca-l schimba doar pe raspunderea mea, ei nu recomanda. Cica-i posibil sa mearga mai prost dupa schimb cu toate ca nu vad cum. Nu l-am mai schimbat.

Service gasesti in Bucuresti - BG Motors si Swedeetech, aici pe forum prezenti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0