• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Val8Geo

Volvo V50 in stare f buna

3 posts in this topic

Vand Volvo V50, an farbricatie 2007, motor 1.6d  ( consum f mic ), transmisie manuala 5 trepte, km parcursi 197.000.

Masina personala de 6 ani, in stare foarte buna, intretinuta cu piese/ulei/motorina de cea mai buna calitate.

Detin toate facturile/bonurile fiscale de achizitie piese si care atesta ca reviziile s-au efectuat la 10.000 km sau 1 an.

Cand am cumparat-o ( cu 126.000 km ) avea amortizoare + ambreiaj nou care si acum se prezinta in stare foarte buna.

In cei 6 ani am schimbat, in afara de filtre ( Mann ) + ulei ( doar Castrol Edge Professional – cunoscatorii stiu ca uleiul din gama Professional este cel mai bun ), urmatoarele: distributia + pompa apa, curea accesorii, egr, turbina reconditionata integral, furtun intercooler, furtun admisie turbina, baterie ( are 1 an – in garantie ), senzor + fulie arbore cotit, ambreiaj fulie compresor AC + rulment,  tampoane motor, lichid frana, ulei cutie, electrovalva vacuum, rulment roata stg spate, placute frana, 2 bucsi la roti, etc.

Important: filtrul de particule este anulat atat fizic cat si din soft.

Are anvelope de vara + un set de anvelope de iarna, in stare f buna.

Dotari: pilot automat, comenzi volan, senzori parcare spate, telefon incorporat ( functioneaza cu sim separat ), navigatie ( fara harta RO ), 4 geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, volan + schimbator piele, cotiera, plasa delimitare portbagaj, ABS + DSTC ( sistem antiderapare ), sasiu SIPS, airbag-uri fata  + cortina, etc.

Pret 3200 euro negociabil. Fara schimburi.

Offtopic

Sasiu SIPS= eroare tehnica.

Sasiu : standard ,confort sau sport(dinamic) ;in functie cu ce arcuri si amortizoare  vine echipat din fabrica autoturirmul. Asta sigur nu stii dar nu ar fi foarte relevant.

SIPS : sistem de protectie laterala la impact.Bun inteles ai airbag in lateral scaune si ranforsare laterala usi si stilp B

Vinzare usoara !:)

Vandut!

Se poate inchide topic-ul.

2 people like this

Guest
This topic is now closed to further replies.