Sign in to follow this  
Followers 0
V123456

Probleme V50

2 posts in this topic

Din pacate v50 ul (2.0 D 136 de cai 2008) luat recent are urmatoarele probleme și scriu asta plin de frustrare... 

1. La prima cheie dimineata scoate un nor mare de fum, dupa ce se incalzeste putin motorul nu mai scoate de loc nici macar cand o turez sau cand am alte porniri in ziua respectiva. 

2. Scoate un șuierat de la motor si inclusiv ceva fum de pe langa blocul motor.. sau abur nu-mi dau seama, am sa pun un video. Dar dupa ce se incalzeste motorul nu se mai aude si nici nu mai scoate fum. Precizez ca am schimbat tot ce ține de distribuție, filtrele și uleiul.

3. Căldura în habitaclu îmi bagă decât pe partea pasagerului din dreapta față, pe partea soferului bagă rece indiferent daca o setez pe cald la maxim... o anomalie.

 

WhatsApp Video 2021-10-15 at 12.03.31.mp4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu trebuie sa fii nemultumit,frustrat. Este un auto vechi ,special motorul si ai probleme inevitabile.

Injectoarele sint problema in prima faza..Dupa ce se incalzeste motorul, merg mai bine. Trebuie sa faci test de injectoare cu tester dedicat sau multimarca bazat(exclus "trompete" ) si vezi ce incarcare  de combustibil ,compensare au.

Suieratul poate fi o etansare deficitara pe circuitul turbo(tubulatura),EGR ,un ceva legat de gazele evacuate si recirculate.

Caldura  se poate rezolva  in prima faza prin recalibrare motoras pas cu pas.Nu rezolvi treci  fie la modul sau ceva adiacent care iti "tine" comanda blocata a motorasului de paleta ce iti deviaza fluxul de aer cald sau rece.

Nu stiu daca merita dar poate ar trebui sa faci un update soft total module si poate  va fi de ajutor  pentru o functionare optima in viitor.

Este doar ceva ca si plus pentru auto si nu solutia strict la problemele expuse.

Edited by Vvolvo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0