V123456

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About V123456

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Auto Volvo V50

Recent Profile Visitors

160 profile views
  1. Miros de antigel

    Intradevar ma gandesc si eu ca poate nu e chiar de la antigel, deoarece am mai avut un golf care avea fisurat caloriferul si se scurgea antigel si tot asa era prezent miros in habitaclu + ca mi se aburea parbrizul constant, Daca nu e miros de antigel e de ceva noxa, dar intrebarea e de unde poate sa vina mirosul de noxa in habitaclu?  
  2. Miros de antigel

    Va salut, detin un Volvo V50 2.0 Diesel 2008 si de vreo luna simt un miros de antigel in habitaclul masinii, am urmarit si nivelul antigelului dar nu scade, aveti vreo idee de la ce ar putea fi? 
  3. V50

    Va salut, stie cineva unde se afla releul de la bujie? Am modelul V50 2008 2.0 diesel. Imi da pe tester ca e dus si din cate am vazut, nu se afla sub far ca si la modelele din 2004-2006. Multumesc anticipat.
  4. Probleme Clima

    @Florin2021 cum ai rezolvat in cele din urma, deoarece si eu ma confrunt cu problema asta, nu-mi baga aer cald pe partea mea.
  5. Bord neluminat in pozitia 2

    Salut, sigurantele le-ai verificat?
  6. Probleme V50

    Din pacate v50 ul (2.0 D 136 de cai 2008) luat recent are urmatoarele probleme și scriu asta plin de frustrare...  1. La prima cheie dimineata scoate un nor mare de fum, dupa ce se incalzeste putin motorul nu mai scoate de loc nici macar cand o turez sau cand am alte porniri in ziua respectiva.  2. Scoate un șuierat de la motor si inclusiv ceva fum de pe langa blocul motor.. sau abur nu-mi dau seama, am sa pun un video. Dar dupa ce se incalzeste motorul nu se mai aude si nici nu mai scoate fum. Precizez ca am schimbat tot ce ține de distribuție, filtrele și uleiul. 3. Căldura în habitaclu îmi bagă decât pe partea pasagerului din dreapta față, pe partea soferului bagă rece indiferent daca o setez pe cald la maxim... o anomalie.   WhatsApp Video 2021-10-15 at 12.03.31.mp4
  7. Ulei motor, distributie si altele.

    Mulțuumesc mult pentru răspunsuri!
  8. Vă salut, de puțin timp mi-am luat un volvo V50 2008 (211000km) motor de 2 diesel cu 136 de cai adus din nemția. 1.Cei care au același motor, ce ulei de motor băgați?  2. Distribuția aproximativ căt costă? ( întreb deoarece vreau să știu cum mă organizez financiar). 3. Navigația pe care o am eu, bănuiesc că nu e de la volvo nu? (fotografia e mai jos). 4. Am citit pe un forum că ar fi bine schimbată frecvent sita de ulei pentru că se înfundă des și se duce turboul, întrebarea mea e unde se află mai exact sita asta?  5. Poate asta-i o întrebare mai prostească, dar ce rol are butonul de pe cheia mașinii, cel care pornește alarma(în afara de faptul ca o pornește atunci instant)? 6. Vă muțumesc anticipat!