4 posts in this topic

Dragi colegi, de câțiva ani nu reușesc să aloc resurse restaurării unui S40 din 1997, care mi-a fost credincios. E din 1997, 1.8 benzină. A mai fost un coleg de forum de prin nordul țării, mai demult, care a reușit. Sunt curios dacă este între noi cineva interesat de un astfel de proiect, întrucât mi-a fost greu să-l casez. Așadar întreb comunitatea Volvo pentru perspectivă, dacă există persoane interesate de așa ceva, sau să merg mai departe cu lichidarea. A fost un model ușor tunat, cu un eleron măricel, lasată din arcuri mai jos și cu praguri de tuning.

Cam acestea sunt necesitațile: De înlocuit praguri, oglinzi laterale, parasolar pasager, tapițerie interioară, grilă radiator. Necesară revizie motor (scapă ulei moderat), Terosonare, asta pe lângă revizia normală.

Deci, ce ziceți?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca are motor t4 merita. Daca nu, doar daca a fost masina la care ai tinut foarte mult, chestiile sentimentale se vindeca greu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MatrixxxEste un simplu 1.8,.T4 vechi era de ~1.9 cilindree (1855cmc parca). Oricum ,ca ma pricep la capitolul restaurari  depaseste financiar refacerea  lejer un 2.0T /2004  in conditii excelente. Totusi cind este un auto  de care esti legat  nu-l dai  sau daca il dai este in conditii de auto  si nu epava (cazul lui)

@LaumiIn ideea ca vrea cineva ,sa isi ia un hibrid cu Rabla sigur  scapi de el.:)

 

 

Edited by Vvolvo
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulțumesc de perspectivă, colegi. Bune îndrumări. Continui să reflectez. Ea încă neradiată.:rolleyes:, dar sigur va fi.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now