• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
contdezactivat

Furtune Intercooler

3 posts in this topic

Da, azi am schimbat furtunele la intercooler.

Erau deteriorate si reparate de mantuiala.

Mari indicatii nu se pot da ptr schimbarea acestor furtune. Sunt 4 coliere de slabit, 4 coliere de strans.

Se da roata din stanga jos ptr a vea acces la colierele de la intercooler. Colierele de la intercooler au trebuit taiate, erau atat de ruginite ca nu a mers cu orice degripant am incercat.

Tot pentru acces, am dat jos si carcasa de la filtru (toata).

Costul operatiunii a fost de 44 RON. 40 furtunele si 4 lei i-am dat la un nene care s-a apucat el sa imi taie cele 2 coliere ruginite.

Prima oara dupa ce am mers cu masina dupa reparatie, nu mi s-a parut vreo schimbare. Chiar parca a mers mai greu. Am oprit intr-un loc 5 minute si a 2 a oara a mers mult mai bine, parca se simte ceva in plus. Are mai mult svac, de la ture mai mici.

Pun o poza cu furtunele schimbate.

Merci!  ;)

Mai am cateva completari. A trebuit sa dau si bateria jos... iar ca timp, mi-a luat in jur de o ora si un sfert.