Corne

Volvo v50

2 posts in this topic

Salutare ! Dețin un volvo v50 fabricație 2005  motor diesel 2000cm și din vara anului trecut numai probleme, am reparat pompa de înalte iar acum am schimbat și regulatorul de presiune de pe pompa dar aceeași problema.  Pornirea este ușoară dar în mers la accelerării mai bruște nu se mai alimentează, da în nas cum se zice și după o perioada intra și în limmod după repornirea motorului același probleme cu accelerația . Îmi apare din când în când și mesajul "motorul așteaptă comanda " . Menționez că filtru de particule este curat.  Mulțumesc 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut! Eu am un V70 cu motor de 1.6, inrudit cu cel de 2.0 pe care il ai si tu. Cand l-am cumparat, avea o problema similara - eroare cu limitarea puterii motorului (limp mode) + motorul murea oricand acceleram putin mai puternic. Problema a fost filtrul de motorina - era colmatat peste masura si nu mai asigura un debit potrivit de motorina. In urma schimbarii masina merge perfect! 

Un filtru Bosch m-a costat 160 de lei (probabil nu costa cu mult mai mult pentru 2.0) si l-am schimbat (si aerisit) in garaj, acasa. Nu a durat mai mult de o ora.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now