Sign in to follow this  
Followers 0
Rumburak

vopsitorie de calitate Constanța

3 posts in this topic

Salutare tuturor, și mai ales celor din Constanța. Am următoarea problema: pe mașina soției care a fost lăsată în curte au căzut o mulțime de stropi de beton de la vecinul care și-a turnat placa pe casa. Soția a fost plecata cu copiii citeva zile la munte, iar cînd s-au întors au găsit mașina (3 ani vechime) betonata.  Parbriz, capota, lateral dreapta,plafon...tot tacâmul. Anul acesta am decis sa nu reînnoim asigurarea CASCO. Nefastă decizie...din păcate. S-a luat legătura cu asiguratorul, a venit omul s-a uitat și s-a ajuns la concluzia că mașina trebuie curățată de beton și eventual revopsita. Că metoda de recuperare a pagubelor trebuie fie să mă înțeleg cu vecinul, fie să îl chem in instanță, lucru pe care as dori sa îl evit.  Dar asta este alta poveste.

Acum vine întrebarea: cunoaște cineva un atelier specializat in vopsitorie de calitate in Constanța? Sa fiu sincer mă interesează calitatea, nu costul  (nu pentru că reparația va fi plătită de vecin ci pentru că doresc calitate) Deranjant este faptul că (deși omul și-a asumat responsabilitatea și a spus că va plăti costurile reparatiei) nu a venit imediat la ușa să vadă ce s- a întîmplat și să întrebe cum sta treaba, ci a așteptat să îi bata nevasta mea la poartă sa afle firul evenimentelor. Asta după 2zile după ce s-a întors acasă.

Așa că vă rog, daca cunoașteți măcar din auzite de vreo vopsitorie de calitate in Constanța, dar nu neapărat, va rog sa îmi dați de știre. Totuși nu la Arad sau Timișoara :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pune niste poze cu masina in cauza sau trimite-mi-le mai bine intr-un mesaj ca sa nu deranjeze prea mult pe aici.

Ca sa ma dau un pic atotstiutor:) ,betonul ( nisip +ciment) nu este pabubos pentru vopsea raportat la acei lianti de polistiren ,faianta,etc sau compusi din astia care se folosesc in constructii.Inchizind paranteza  este bine sa faci ce te-am rugat, daca doresti, fiindca poate nu este musai de vopsit Daca este acoperita undeva peste 60% per piesa poate ar fi necesar o "totala" insa ajungi la un cost foarte mare.peste 4950ron

De ajutor pentru tine!

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulțumesc pentru răspuns. O să facă soția poze, eu nefiind în tara, ci la mama dracului in mijlocul oceanului. O să ii cer să facă poze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0