AndreiBejan

XC90 - apa in stalpii din fatza (de la trapa)

3 posts in this topic

salutare.

Stie cineva vreo solutie la cum s-ar rezolva faptul ca se aduna apa de la ploaie in stalpii din fata, dar si pe podea, jos ? Este de la trapa, acolo sunt 2 gauri care colecteaza apa de ploaie si prin 2 tuburi o dreneaza prin stalpi insa cumva apa ajunge sa fie evacuata in stalp in loc sa fie aruncata in afara caroseriei. Stiti pe cineva care i-ar da de cap ? Multumesc !

IMG_20220402_184500.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din pacate pentru tine nu e vreo solutie magica de rezolvare a problemei, trebuie desfundata scurgerea, luata marunt la verificat si vazut unde s-a format dopul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exista  niste valve  prinse in furtune de colectare care  permit apei sa se strecoare, o dirijeaza  de-alungul  stilpul A si respectiv C prin aceste furtune si astfel sa nu iti balteasca  de jur imprejurul trapei.Posibil sa ai vreun furtun obosit ,vechi ,rupt.sau mai sigur valva colmatata.

Cind apa nu mai are unde sa se scurga isi gaseste loc  pe unde poate-vezi stilpul A la tine.Daca parchezi in rampa se va duce catre C:)

Trebuie desfacuti suportii-ornament stilpii  A si C si curatat ,suflat ,etc.Eventual si trapa pentru a face curatenie generala.

Edited by Vvolvo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now