VioAvr

Spate instabil

3 posts in this topic

Salut, am schimbat de aproximativ o lună, toate consumabilele pe spate. Aveam trăncăneli ca la căruță + că îmi “dansa” spatele într-o veselie. Doar arcurile au rămas, pentru că îmi par foarte în regulă, în rest: telescoape, brațe inferioare, bielete și alte componente cu bucșe pe ele, au fost schimbate. Zgomote nu mai sunt dar spatele mașinii “dansează” la fel ca înainte și nu pricep care să fie cauza, de aceea cer ajutorul vostru să rezolv problema, că am deja nopți nedormite din cauza asta. Mulțumesc tuturor anticipat pentru orice sfat !

Volvo V50 2.0D an 2006 100kw/136CV

Edited by VioAvr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aparent, după ce ai scris mai sus, ar putea fi de vină chiar arcurile neschimbate. Dar, poate ar trebui să dai mai multe detalii despre mașină, de când o ai (de nouă sau SH  - la a câta mână), a făcut așa de la început sau după cât timp, etc. La un service ai mers? Adică, poate că sunt unii mai experimentați decât noi, din spatele ecranului,  la diagnosticat astfel de lucruri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Trebuie facuta geometria totala(fata +spate).Trebuie mare grija unde o faci fiindca daca este intre limite pe verde pe aparatul de geometrie si nu exact cit  spune fabricantul ca si valori , atunci ti se vor toci anvelopele mai mult spre exterior(cele spate).

Bine ar fi  la reprezentanta fiindca banuiesc ca au cele mai precise "scule" si valorile de corectie sint  100% aplicate conform modelului si cartii tehnice de fabricatie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now