eugeniu

Curea distributie motor B5254FS

2 posts in this topic

Salutare tuturor,
Detin un Volvo 850 din 1992 cu motorul B5204FS nr. de serie 31045. Acum 7 ani a fost nevoie de schimbam motorul (se fisurase blocul), am gasit un bloc de 2.5 B5254FS 25292, peste el am pus chiuloasa de la motorul original, blocul "nou" fost camasuit, pistoane, segmenti, cuzineti noi; chiuloasa verificata. A fost schimbata si distribuitia doar ca nu stiu exact ce piese s-au folosit si daca s-au folosit cele corecte. 
A venit momentul sa fac din nou distributia, ce curea si pompa trebuie sa pun, 21mm sau 23mm? Nu stiu din ce an era masina de pe care s-a luat blocul de schimb.
Din ce am vazut pe site-uri de piese Volvo gen Skandix, pana la nr motor 131154 e de 21 mm cureaua, nr motorului meu e din 5 cifre nu din 6 cum apare pe site, asta inseamna ca ma incadrez la cea pana in 131154 de 21mm?

Salutari.

Logica-mi dictează ca vei avea aceeași curea prefacelift de 21. Capacul de la distribuție se da jos ft ușor. Un singur șurub pe mijlocul lui. Poți măsura cureaua de pe mașina, sau poți comanda ambele modele și dai retur la cea care nu e buna.

Mult spor.

1 person likes this