casmin

la ei se poate la noi nu...

4 posts in this topic

salutare,

socrul meu a cumparat anul trecut un V40, 1.8 si 122 cp din germania, dar fara sa ceara si codul de la radio (HU-605). duminica a scos bateria de la masina ca sa mai porneasca si vechea dacie, ca nu o mai pornise de ceva saptamani. dupa ce a montat bateria inapoi pe V40 a constatat ca ii trebuie cod pentru radio ca sa porneasca. avand domiciliul la vreo 100 km de cea mai apropiata reprezentanta volvo, am trimis mail-uri la reprezentante dupa cum urmeaza:

- 4 mail-uri la reprezentante din romania (constanta, bucuresti, timisoara si arad)

- 2 mail-uri in germania (la volvo germania si unul la service-ul unde au fost facute reviziile masinii cat timp masina a fost in germania).

raspunsuri am primit cam asa:

- din romania mi-a raspuns doar reprezentata din timisoara (au fost prompti), dar mi-au recomandat sa ma duc la reprezentanta din constanta ca tre sa conecteze masina la calculator si asa imi vor spune codul si nu stia cam cat o sa ma coste

- din germania am primit raspuns la ambele mail-uri. de la volvo germania mi s-a spus acelasi lucru sa ma duc la reprentanta din zona mea, iar cei de la service mi-au cerut numarul de identificare al masinii si dupa ce l-am trimis mi-au trimis codul. intr-o zi cu doua mail-uri am rezolvat problema fara sa ma coste ceva si fara drumuri inutile la reprezentante.

ca o concluzie:

de la noi am primit un singur raspuns din 4 mail-uri

de la nemti am primit 2 raspunsuri din tot atatea mail-uri, dintre care unul mi-a rezolvat problema...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca dadeai direct telefon la reprezentanta (PRIMUS), din cate stiu sunt obligati sa-ti dea codul casetofonului dupa seria masinii (VIN). Si s-a intamplat asta, cu la fel de mare promptitudine... dar repet, TELEFONIC.

Share this post


Link to post
Share on other sites

in cazul asta, sa nu mai afiseze adrese de mail pe site, daca nu stiu la ce folosesc...mi se pare normal sa raspunda prompt la fiecare mod de comunicare afisat pe site la sectiunea "CONTACT"...nici pana acum nu mi-au raspuns, nici ei si nici celelalte doua reprezentante...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sit-urile nu sunt updatate de mult... si din pacate e o regula generala ca la reprezentantele Volvo din Romania, sa nu se raspunda din prima la un telefon.

Eu unul am crezut de multe ori ca formez un numar gresit...  ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now