• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
viorelgrigoriu

reglaj potentiometru CO

6 posts in this topic

A facut cineva reglajul CO din potentiometru,si daca da s-a modificat consumul?

la mine?

nu cred ca am asa ceva

vezi profil

:D :D :D;D ;D :P :P :hello2: :hello2: :anallove: :bounce:

off topic: - draga ferarule, esti pe sectiunea  440/460/480  - nu ai asa ceva la masina ta - deci te rog, fii mai atent cind postezi, urasc sa sterg raspunsuri care nu sint On Topic.

O zi frumoasa.

De fapt nu pasii ma intereseaza ci faptul daca a facut cineva reglajul si in urma acestuia daca a sesizat modificari la consum.

Cind s-a defectat reglabilul de pe potentiometru si mergeam fara , consumul a crescut cam cu un litru la suta de km . Eu l-am gasit cam la jumatatea cursei intre + si - . Am inlocuit respectivul reglabil cu altul cam la noroc pt. ca nu am putut citi valoarea de pe el (era stearsa ). Daca reusesti sa citesti valoarea de pe reglabil posteaz-o te rog .