• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
contdezactivat

Problema cu sunetul la un Nokia E51

5 posts in this topic

De la un timp se aude f incet sunetul cand vorbesc la el. Daca mai e si ceva zgomot ambiental, greu mai inteleg ceva.

Telefonul il am de vreo 8 luni si la inceput mergea f bine. Daca imi amintesc bine, a inceput sa se manifeste asa dupa ce am facut un update la el. De atunci am mai facut vreo 2-3 update-uri si reinstalari fara nici un efect.

Stie cineva ce ii pot face?

Multumesc!

Baga-i niste casti si vezi daca se aude la fel de slab... daca si pe un handsfree bluetooth se manifesta la fel, e din soft.

Eu il am cam de cand a aparut si inca se aude bine. Poate ca-i de la update. Nu poti sa reinstalezi softul original?

Pentru reinstalat softul original ma tem ca e nevoie de service si cum telefonul l-am primit de la firma, codat pe Orange... cred ca ar fi f dificil.

Ultima oara am stat cu un telefon de la Orange 5 saptamani cu el in service si pe perioada asta mi-au dat la schimb o coaja de Sagem... as vrea sa evit asta.  ::)

Am probat pe casti cu fir, ca pe aia cu bluetooth am dat-o ca nu imi placea cum imi atarna urechea de la ea  :D si tot asa se aude.

M-am uitat si pe forumul Nokia si in loc sa gasesc o rezolvare la sunet, am descoperit ca mai am o problema cu calendarul. Daca pui o alrma recursiva, pe zilele lucratoare, la un momentdat ziua de sambata o vede tot vineri... ramane in urma.

Nici Nokia nu mai e ce era. Regret Ericsson-urile, al carora, am fost client devotat  f mult timp.

Mai repede te duci cu el la service ....cand unul din cei 2-3 baieti de acolo este la tigara vorbesti cu el ....dai o mica atentie si iti resofteaza telefonul si scapi si de codul si meniul modificat de la orange .

Guest
This topic is now closed to further replies.