Sign in to follow this  
Followers 0
Guest c2301

Feriti-va de service-ul Fetcom din Suceava , reprezentant Citroen...

2 posts in this topic

Am facut greseala ca, pentru revopsirea unei bare spate zgariate si putin dizlocate din suportul de plastic interior (de un Ford Fiesta care din pacate a fost "sifonat" serios, adica far sarit, capota indoita, bara fata sparta, ceva pe la radiator, etc) si o aparatoare de noroi dezlipita si cu un piciorus de ghidaj superios rupt,  sa aleg pentru remediere firma Fetcom din Suceava, reprezentant Citroen in zona, asta si la recomandarea inspectorului de la asigurari (despre Euroins este vorba) care imi spunea ca au meseriasi buni si totul o sa fie OK.

Toate bune si frumoase (inafara de timp, adica aproape doua saptamani, noroc de faptul ca am putut circula, chiar daca aveam "fundul"gol) pana in ziua in care am fost chemat pentru montarea respectivelor elemente.

Am asteptat frumos in sala de asteptare (ca nu ai voie in hala, sa nu vezi ce fac baietii) iar dupa vreo 4 ore mi s-a adus masina.

Am fost inspirat sa verific masina si ce constat: bara montata asimetric, fara clemele metalice de fixare de la interior si fara adezivul de etansare, motiv pentru care pe laterale statea cam bombata si flamba urat,  un colt ciobit si vopsit asa,  bandoul negru de pe bara montat si el asimetric si bombat, aparatoarea de noroi era cea veche, cu un piciorus de fixare rupt, fara adeziv ca aproape sarea singura, lampile de pozitie de pe bara nu mai functionau, ba mai mult nu mai aveam lumini de frana nici pe lampa spate nici pe luneta.

Il intreb pe d-l inginer ce se intampla si am primit raspuns intai o ridicare din umeri dupa care, usor nervos, a dus masina inapoi in hala.

Am mai asteptat o jumatate de ora, dupa care a adus-o din nou.

Acuma aveam lumini de frana.

Toate celelalte erau cum vi le-am descris mai sus.

In final am "obtinut" o comanda pentru cele doua lampi de pozitie de pe bara, pentru aparatoarea de noroi si promisiunea ca aceasta va fi lipita si cu adeziv, cum era.

Cat despre bara si bandoul care stau "ca naiba", nimic.

Astept sa-mi aduca pisele, sa le mai cer odata sa aranjeze bara cum trebuie si daca nu fac asta cred ca trebuie sa apelez la protectia consumatorului, la justitie, nici eu nu stiu.

Oricum, m-am lamurit: ageamii. Din pacate service Volvo in zona nu este.

Probabil ca va trebui sa apelez la niste specialisti (desi prin zona Sucevei nu stiu unde sa-i caut) si, pe banii mei sa incerc s-o fac sa arate ca inainte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0