• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
mihai

Ce trebuie sa schimb?

4 posts in this topic

Am un S 40 1,9 D din 2003. La 112.000 km ( asa scrie in carte) a fost schimbata distriutia. Acum am aproape 170.000 Km si as vrea sa fac la fel ( schimbat distributia).  As dori sa stiu ce anume trebuie sa mai schimb pe langa cureaua de distributie. Trebuie schimbate si rolele, pompa de apa, cureaua de la alternator? Am auzit/vazut ( chiar pe forum) mai multe variante. Astept cateva sfauri .  ???

Da... cel mai bine e sa le schimbi pe toate. Nu costa mult sa mai schimbi si cureaua de aceesorii si pompa de apa.

O pompa de apa e pana in 100 de lei si cureaua e ceva de genul 50 de lei. Eu zic ca se merita.  ;)

Cred ca mai multe raspunsuri ai primi in sectiunea S40/V40. Banuiesc ca acolo se uita posesorii cu model asemanator. ;)

Da-i tu un mesaj pe pm lui midnight caller si te aranjeaza el,sau www.piese-volvo.ro !