• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Roberto

Exhaust and Woofer Tuning Show - Carrefour Arad

1 post in this topic

Am fost astazi cu finumeu la tuning show-ul din parcarea Carrefour de la mine din Arad.

Slabut, slabut, masini destul de putine, cele mai de doamne ajuta au fost doar parcate pt show.

La competite, care a fost penibila, erau 5 jaloane, trebuia sa te invarti in jurul unui alt jalon, sa vii inapoi si sa faci o intoarcere cu frana de mana, totul pe un loc ff mic.

Ca de obicei a fost spiritul de turma, inghesuiala si o caldura infernala.

Au concurat Logane, Smart-uri, Renault-uri dinacelea hatch mici, un Matiz :D care s-a descurcat mai bine decat unul cu BMW care s-a facut de ras, un Civic, etc. Nu fost nu stiu ce, dar o fost o duminica bine pierduta.

A facut finumeu cateva poze cu aparatul meu pe care le-am urcat intr-un album Picasa disponibil mai jos.

Nici un Volvo  >:(

http://picasaweb.google.com/berto.dude/ExhaustAndTuningShowCarrefourArad10Mai?authkey=Gv1sRgCMe3p-ewy4DicQ&feat=directlink