• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
Guest alinarjoca

immobiliser 440

3 posts in this topic

salut am un volvo 440  din 96..are un sistem de immobiliser pe el marca volvo azi ..s-a oprit am schimbat bateriile si nimic..am incercat in diferite moduri gen sigurante scoase si treburi din astea...stie cineva cum pot sa trec de imobiliser....va rog daca a-ti intalnit problema asta ajutati-ma cumva..multumesc

Salut!

Ai lasat cumva masina langa vreo antena de telefonie?

Daca da, trebuie mutata cu 50-100 de metri mai incolo si o sa plece fara probleme.

Nu stiu exact ce ai pe masina; daca este alarma volvo guard primul model, eu am patit-o in sensul ca alarma este programata pe 10 ani (atat tine minte setarile) si la mine cand a expirat aceata perioada nu am mai putut sa o dezactivez. In astia 10 ani eu nu am schimbat setarile deloc (ca nu am stiut cum). Procedura de resetare nu o mai stiu exact (cu contactul pus se actioneaza telecomanda diferite perioade de timp etc).

Poate te ajuta cineva de la reprezentanta, pe vremea aceea eu am rezolvat-o cu ei la tel.