• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
parola

A Murit un As al aerului

3 posts in this topic

Nu stiu unde sa-mi exprim tristetea si durerea sufleteasca, asa ca o fac aici. Astazi am primit o veste proasta. A murit Mihai Dobre, unul dintre asii acrobatiilor aeriene. Am avut onoarea sa-i observ acrobatiile aeriene si in ciuda faptului ca s-au facut sacrificii enorme din punct de vedere financiar, aviatia sportiva ne-a oferit intotdeauna ceva pentru suflet. Pentru cei care l-au cunoscut personal, cat si pentru ceea ce ne-a oferit iubitorilor de sport aeronautic, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Daca cineva il cunoaste personal si crede ca pot ajuta financiar familia, va rog sa ma contactati. Inca o data cu strangere de inima si parere de rau, Dumnezeu sa-l aiba in paza!

Am citit aseara pe libertatea.ro un articol care anunta decesul acestuia . Imi pare rau , Dumnezeul sa-l odihneasca in pace .

Urmarisem toate stirile referitoare la el fiindca l-am vazut la Costinesti. Mult respect pt. ceea ce facea. Am vazut astazi pe TVR 1 documentarul cu el. S-a ridicat pentru a mai exersa cateva figuri fara coechipieri si avionul a inceput sa se comporte anormal (dupa spusele lui) pe urma ...

Dumnezeu sa-l odihneasca.

Acum este printre ingerii lui.