• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest noni

caut chiulasa complet echipata sau nu, motor D5,tip D5244T,model 2004

3 posts in this topic

Buna ziua tuturor,

Am un XC70 din 2004, caruia am reusit sa-i fac praf chiulasa, supapele,etc. Tocmai ce ii schimbasem distributia si totusi am avut ghinion! O bucata de curea de transmisie s-a rupt si s-a infasurat sub cureaua de distributie! A fost primul pas! Desavarsirea a venit de la un mecanic "priceput"! Asa ca va dati seama ce a iesit! In consecinta am nevoie de o chiulasa plus alte piese care s-au deteriorat! As prefera ,in acest caz, o chiulasa complet echipata(supape,culbutori,etc.) ,second hand (stau f prost cu banii!), pt. un motor D5, tip D5244T, 2401cmc, 120kw(163hp).

Va rog sa ma ajutati macar cu o informatie prin care sa-mi pot rezolva rezonabil problema.

Date contact

Tel.0722247867

Email:nonidumnici@yahoo.com

Va multumesc anticipat!

O zi buna tuturor!

AM O CHIULASA COMPLET ECHIPATA,SUPAPE,CULBUTORI,AXE CU CAME!ESTE PENTRU D5 COD D5244T!FA-MI O OFERTA DE PRET!!!