• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

v70-4m

DE VANZARE S80/T6/272CP

7 posts in this topic

Salut.Am un prieten care vrea sa-si vanda S80-ul.Masinutza e de prin 2001,2800cmc,162000km reali si vrea 7000euroi ....pret discutabil bineinteles.Eu as mai adauga ca....are piele crem in interior,telefon,bineinteles TIPTRONIC....si e destul de bine intretinuta.

PS....in cateva zile o sa-i faca si niste poze!!!

chiar nu-si doreste nimeni un biturbo de 272cai???????!!!!!!!!!!!!!!!!1 >:(:wow:

Toti vrem 272 CP, niciunul nu vrem cutia aia de viteze :D

pai ...ce are cutia "aia"??????Stiu masina de mult timp si...n-a avut nicio problema cu ea!!!!!!!!!Poti detalia.... ???

Daca Volvo ar fi Achile, cutia geartronic de vine imperecheata cu T6-le ar fi calcaiul lui. E netul plin de relatari cu privire la lipsa ei de fiabilitate.

e stiuta ca problema, de-aia fuge toata lumea de ea...peste 150.000 incep problemele, la inceput mai putine, mai pe nesimtite...