Victor

Studiu de caz

32 posts in this topic

Dragele noastre fete dulci si frumoase, nu le mai puneti si voi la inima - pe acest forum sinteti indragite mai mult decit credeti.

Doar sintem in BIG VOLVO FAMILY, nu ?

:kiss2:

Share this post


Link to post
Share on other sites
:argue: Si eu m-am "certat" cu o tanti pentru parcare. Nu parca nimeni acolo de 20 de ani si cand m-am mutat eu, hop si doamna.....Pana la urma cel mai inteligent a cedat  ;D Eu am ramas cu locul de parcare  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

@iurlix

ai pus=o cu fetele

parca i=ti plac fetele

eu asa i-mi aduc aminte

problema cu parcarea?  nu ai platit nu e a ta,poti sa parchezi de 10000000 de ani in locul acela. e liber ,inseamna ca pot parca.

eu dimineata stau si caut masina ca nu mai tin minte unde am parcat ,si am masina de 25 ani si stau in blocul asta de 15 ani.mai sint si aici tipi,si mai ales o tipa ,care face scandal ca parchezi in locul ei

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mama, ce s-au aprins spiritele aici :)

Eu il stiu pe iulirx doar de pe forum si foarte, foarte putin de la Magura.

Va spun ca mie imi place de iulirx,cu riscul de a-mi atrage remarci negative legate de acest fapt.  In primul rand am constatat (e doar umila mea parere) ca are un simt al umorului pe care nu multa lume il are. In al doilea rand, nu cred ca este chiar atat de pornit impotriva femeilor, oricat ar lasa el impresia asta.

E adevarat ca in ultima vreme a fost cam dur in a-si exprima parerile despre femei. Pe mine nu m-a deranjat/jignit exprimarea lui pentru ca ce conteaza este ce cred eu despre mine (ca om si ca femeie  ;D )

Cat despre subiectul acestui post nu sunt de acord cu iulirx. De multe ori mi se intampla sa dau roata pana ma plictisesc pana gasesc un loc de parcare si recunosc, evit sa parchez pe "locul" altcuiva tocmai pentru a evita niste discutii inutile, nu ca nu as  avea dreptul sa-mi asez masina acolo. Sunt de acord cu Irina, nu despre femei era vorba, cu atat mai mult cu cat cel care a blocat VW-ul era barbat :)

Eu zic sa ne calmam si sa facem pace. Vorba lui Matrixxx:  "Peace bro...and sis".  :kiss2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe mine nu m-a deranjat ca uraste femeile, fiecare e liber sa urasca ce vrea el. S-a infuriat groaznic si a deviat rau de la subiect. Cred ca de fiecare data cand se cearta cu cineva, indiferent de tema, incheie cu "urasc femeile si prostii". M-a deranjat cum isi insuseste el locurile de parcare.

Eu ii doresc sa mearga in vizita la cineva si sa ocupe un loc de parcare la nimereala (neplatit) care e revendicat de vreunul de parcheaza acolo de un secol. A da, si sa-i fi expirat polita Casco exact cu o zi inainte. Din cauza astora ca el prefer sa iau taxiul cand merg la prieteni in vizita. Ca nu se stie peste ce nebun dau si-mi fac iar drum pe la service si toti nervii de rigoare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe mine ma deranjeaza cand afirma ca uraste femeile cu fiecare post pe forum. Nu pot sa nu rispotez atata timp cat ma vizeaza si pe mine. E o lipsa de respect la adresa noastra ... Eu credeam ca membrii forumului ar trebui sa fie civilizati si sa se respecte indiferent de sex, varsta, vechime pe forum etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fain studiul, insa hai sa tragem jaluzeaua, ca miroase. Nu e loc de misogism aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.