Guest iulianBALABANESCU

probleme volvo s 80 2922,benzina

7 posts in this topic

    La pornire,masina "da in nas",are tendinta sa se innece...Dupa 500-1000 m isi revine si merge perfect.Daca o opresc si o pornesc imediat manifesta acelasi fenomen.I-am schimbat injectoarele,bujiile (cele vechi,4-5-6 erau afumate si din nou cele noi se afuma),filtru aer,debitmetrul de aer,curatat clapeta acceleratie (noua) si...degeaba.Ma poate ajuta cineva cu sugestii?Multumesc mult.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bai dar am si eu o intrebare : ai invatat la scoala ca inainte sa te integrezi intr-un grup mai intai trebuie sa te prezinti ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai nu, ca deja forumul asta s-a transformat in "pun si eu o intrebare ca sa mi-o rezolv gratis dupa care ma car"...

Bye-bye "pasiunea", welcome "eficienta"...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi cer scuze daca v-am deranjat! Am crezut ca o logare e mai mult decat o prezentare. Trebuie sa platesc pentru o informatie (cui?).Mersi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trebuie sa ai un comportament asemanator celui pe care il ai intr-o comunitate "reala"... Nu suntem niste roboti pe care sa ii intrebi si sa-ti raspunda. Macar un "buna ziua" nu crezi ca ar fi fost o introducere demna de masina pe care ai ales-o ?

O logare e echivalenta cu o prezentare pentru cine ? Pentru serverul unde iti introduci numele si parola ? Nici profilul nu il ai completat, de unde sa stim cu cine stam de vorba ? Nu iti cere nimeni numarul de la pantofi, dar sunt niste chestiuni de minim respect pe care le pretindem. Daca trebuia sa platesti, te duceai la reprezentanta. Aici obtii un sfat gratis, ai putea sa oferi si tu ceva, macar un salut.

Cam astea sunt problemele, pe larg...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am spus-o si o mai spun inca odata , administratorii forumului sa introduca o chestie ca pe torrente - pina nu completezi toate informatiile cerute ( masina , model , motorizare , data de nastere , sex  ;) etc. ) nu poti posta . Cred ca astea ar fi doar informatii de interes general ( nu va goleste nimeni contul din banca cu seria motorului  :D ) si se vor evita intrebarile de genul : ce motor ai ? ,  din ce an ? .

Imi cer scuze daca v-am deranjat! Am crezut ca o logare e mai mult decat o prezentare.

Cred ca n-ai deranjat pe nimeni , poate doar ai zgindarit orgoliul unor pasionati   ;) .

Gata cu criticile . Doar e un confrate de-al nostru iar noi suntem volvisti nu ca in partea cealata unde au plimbat omul cu mosorul 6 pagini  :D :D :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now