• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alf 08

Cumpar trapa pentru 360

3 posts in this topic

Daca are cineva o trapa de pe un exemplar de 340-360 si nu are ce face cu ea, ma ofer sa o cumpar  ;D. Ma refer la o trapa metalica, nu din sticla. A mea este ruginita pe la colturi, as incerca sa o refac cu fibra de sticla dar cine stie ce o iesi...Un prieten mi-a dat o trapa din sticla luata de pe un Rekord, dar este prea scurta si prea ingusta, si ar trebui facuta o manarie ca sa o montez (peticit plafonul si apoi decupat).

Inca valabil.    :male:

O sa masor dimensiunile trapei si ramane sa vad daca gasesc una echivalenta de pe un seria 7. Intre timp, hai sa dau un UP mesajului.   ;D