betty

Iar am patit-o

11 posts in this topic

Salut, azi am lovit (iar) masina si din nou nu e din vina mea. A facut un nene dreapta de pe banda 2 si m-a agatat. Eu mergeam inainte, pe prima banda. Nu e lovita rau (bara fata in colt, aripa putin stearsa si farul stanga spart). Pentru ca omul tinea una si buna ca nu-i vina lui (ca el a semnalizat, ca era inaintea mea si trebuia sa-i stiu intentia, ca nu se merge inainte de pe prima banda etc.) ne-am decis sa mergem la politie. Pe drum omul mi-a propus constatare amiabila, dar eu n-am vrut s-aud. Dezamagirea e ca nu i-au luat permisul, ci doar 3 puncte de penalizare. Cred ca nici acum nu-i convins ca-i vinovat, desi i-a citit agentul din codul rutier. Zicea ca daca asa scrie in lege, asa o fi, numai ca practic nu e vinovat. In sfarsit...

Omul a continuat sa fie impertinent si a sustinut ca i-am socat copilul (cei care m-au vazut pe la intruniri stiu ca am un fizic impresionant) - era cu copilul si cu nevasta in masina. Zice ca a ramas copilul cu traume pentru ca am tipat la el (la sofer) si ca am oprit masina in fata lui. Intr-adevar, n-am putut sa-i ascult ineptiile si m-am enervat ingrozitor. daca-si cerea scuze faceam o constatare amiabila.

Partea buna e ca are RCA la tiriac si sper sa rezolv repede.

Ce parere aveti despre service-ul TOP LAC? Am auzit ca-s buni pe partea de tinichigerie si-s si aproape de mine.

Exista vreo posibilitate sa obtin vreo masina (de la vinovat, tiriac, service - nu conteaza) sau bani de inchiriat masina cat timp tin masina in service?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna, nenea avea cumva logan? Si cum specialistii de la rutiera nu au reusit sa-i ia carnetul, din moment ce era neacordare clara de prioritate? Masina de schimb eu zic ca no way, suntem totusi in romania, eu am stat 1 luna ca sa-mi vopsesc o amarata de capota pe rca-ul vinovatului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu, avea skoda octavia. L-au incadrat la neasigurare la schimbarea directiei de mers. Si eu am crezut c-o sa-i ia permisul, din pacate a scapat doar cu o amenda si 4 puncte amarate  >:(

A, si cu masina mai sifonata decat a mea.

Printre multe alte ineptii, ii mai spunea politistului ca ambele masini sunt mari...nu stiu unde vroia sa ajunga, probabil la faptul ca nu stie unde se termina masina, nu vede in oglinzi, nabar n-am. oricum, avea niste teorii interesante si nu i-ar fi stricat vreo 3 luni de stat pe bara si de citit codul rutier. Culmea e ca parea un om ok, cu scoala, si totusi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi pare rau pentru ce ai patit.

Stii, exista o poezioara care zice cam asa:

Cu omul nescolarizat

Te lupti putin si ai scapat.

Dar duci o lupta colosala

Cu PROSTUL care are scoala.

Se aplica, right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Destepti de astia sunt peste tot. Cand a scapat unul masina ,din frana , peste a mea, incerca sa ii explice politistului ca eu sunt vinovat fiindca am oprit sa ma asigur la intrarea in intersectie  ;D

La Allianz stai cu masina in service cam 3 zile (asta depinde de service-ul la care o repari si in cat timp ajung piesele). Te-ai interesat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa nu va mire politia romana, deloc deloc.

Mie mi-a dat 2 puncte penalizare si 2 puncte amenda (120 RON ) pt un bec ars tui' mama lui de corupt, a crezut ca ii dau spaga, face catre mine "Aprox 60 de lei in 48 de ore"; Aha keep dreaming you fat f**k. Ce tupeu pe ei mah  >:(

Din toata marea de masini a vazut nr de arad si masina straina si pe mine m-a tras pe dreapta. Ma mai si intreaba "E scump un bec la Volvo nu-i asa ?" Asta a fost cand am ajuns la intrarea in Felix.

In timp ce scria procesul verbal, am numarat 4 masini cu farurile oprite, era si ploaie torentiala, ii spun si imi zice flegmatic "Dvs vedeti 4 politisti ?". De nervi nu am mai stat ca si asa m-a tinut cretinul 30 de minute. Bineinteles ca nu s-a miscat din masina, nici eu, l-am asteptat in masina sa imi duca procesul, nu a venit nici de-al dracului, sa nu cumva sa faca miscare grasanul, a dat cu sirena si imi facea semne sa ma duc eu pe ploaie sa il iau. Bine ca a putut sta in ploaie sa ma traga pe mine pe dreapta.

Stop accidentelor Viata are prioritate nu ? Mda sigur, nu dau 2 bani

Apoi cu cateva zile in urma mi-au dat iarasi 2 puncte penalizare si 120 de lei amenda pt parcarea pacii, s-au trezit intro-o zi lipitorile lui falca de la primarie ca o parcare in care se parcheaza de 20 de ani e cica banda pentru cei care o iau la dreapta...DOHH.

I-am zis lui ala de la primarie care mi-a dat amenda sa vina cu mine intr-o zona hot a aradului unde se parcheaza IN SIFDARE, pur si simplu DOAR pe trecerea de pietoni, de catre interlopi si mari bosi prin politica cu !7, BMW-uri, etc la casino-urile din zona. I-am spus sa vina cu mine sa vad cum da amenda si celor de acolo si a refuzat. Am zis ok, la revedere, si am vrut sa plec, moment in care a fugit dupa politaiul din masina care ii insoteste mai nou sa ii dau permisul si actele, dupa care mi-a facut proces verbal si dat amenda + puncte. Daca nu era politia acolo plecam.

Am uitat cu desavarsire sa le mentionez sa treaca la Mentiuni "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul". Dar data viitoare am sa le cer.

On Topic

@betty, imi pare rau pt masinuta dar.....n-ai cu cine domle, n-ai cu cine

Bafta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Azi am deschis dosarul de dauna si am si progarmat-o la service, marti o duc. Ei spun ca dureaza 2-3 zile.

Pana la urma tot raul e spre bine ca oricum aveam bara zgariata de la pietricele si un bandou vopsit de mine care iesise urat. Mecanicul mi-a zis ca au mai reparat Volvo, cica si un XC60, si sa nu-mi fac probleme ca o sa iasa f bine. Oricum, aveau in curte toate marcile de masini. Mi-a trecut supararea de tot, oricum imi trecuse de ieri pe jumatate cand am vazut ca are asiguare la allianz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dar chiar ca ai avut ghinion.

trebuia sa-ti dai seama ca tipul este idiot dupa faptul ca si-a cumparat skoda....

numai oamenii lipsiti de imaginatie (ca sa ma "iesprim" elegant) isi cumpara skoda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Off topic:

dar chiar ca ai avut ghinion.

trebuia sa-ti dai seama ca tipul este idiot dupa faptul ca si-a cumparat skoda....

numai oamenii lipsiti de imaginatie (ca sa ma "iesprim" elegant) isi cumpara skoda.

...sa nu exageram, totusi.

Cumpararea unei masini nu e doar un "exercitiu de imaginatie"!!

@betty : imi pare rau de masinuta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am luat masina din service, a iesit super. Mi-au vopsit si bandoul din dreapta desi nu era trecut in deviz. Bandoul fusese vopsit de mine si arata hidos rau (pe langa faptul ca era vopsit aiurea mai avea si ciobituri - incercasem sa dau jos vopseaua veche cu cutitul). A fost prima data cand un service mi-a spus un timp pentru reparatie si l-au respectat si a fost prima data cand n-am dat niciun telefon la service.

Mi-a placut si atitudinea fetei de la receptie, cand a preluat masina. Si-a notat nr de km, nivel benzina in rezervor, ce obiecte erau in masina si portbagaj, ce defecte avea masina. Ca sa nu avem discutii apoi ca mi-au furat din masina, au mers cu masina sau au lovit-o/ zgariat-o.

In concluzie, va recomand Top Lac Service pentru partea de tinichigerie, mai ales daca aveti asigurare la Allianz.

Daca stiam ca o sa decurga asa frumos reparatia + constatarea nici nu ma mai suparam pe ala care m-a lovit. Oricum bara fata nu era in cea mai buna forma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma bucur pt tine, stiu cum e sa iti vezi masina la forma initiala.

incearca sa conduci batraneste, strazile sunt pline de smecheri care se cred zmeii soselelor mai ales atunci cand vad ca la volanul celeilate masini e o domnisoara sau o doamna. lasa-i sa treaca.

timpul pierdut la politie si sau la asigurator e mai bine sa il petreci in sanul familiei sau cu prietenii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now